Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Verloop Pluggen

PortofoonWEB is zeker niet alleen leverancier van hoogwaardige portofoons, zendontvangers en antennes, maar biedt u ook een veelzijdig assortiment accessoires en toebehoren. Zo bieden wij u ook een ruim aanbod aan verloop pluggen, zowel male als female varianten. Deze OEM verloop pluggen zijn van uitstekende kwaliteit en compatibel met diverse merken. Wij vertegenwoordigen dan ook de meest uiteenlopende labels in onze webwinkel, zoals onder meer Puxing, TYT, HYT, Tytera, Hytera, Anytone, Kirisun en Baofeng. Wij zijn zelfs van diverse topmerken de enige officiële leverancier in Nederland, en daar zijn we natuurlijk trots op.

Lees meer

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De beste kwaliteit

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in onze business en zorgen er dan ook graag voor dat onze klanten altijd een beroep kunnen doen op deze ervaring. Wij hebben alle producten in onze webwinkel, waaronder ook de male en female verloop pluggen, voorzien van een uitgebreide productomschrijving. Hierin treft u de meest uiteenlopende informatie aan over de betreffende producten. Daarnaast bent u natuurlijk altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van de producten die het best bij u en uw apparatuur passen.

Veilig winkelen

Online winkelen is natuurlijk aan de orde van de dag. Wij hoeven u dan ook waarschijnlijk niet uit te leggen hoe u uw aankopen in onze webwinkel doet. U kunt eenvoudig en snel de verloop pluggen van uw voorkeur bestellen. Wij bieden u meerdere betrouwbare betaalmethoden. Zo kunt u bij ons afrekenen met iDeal, Mister Cash, PayPal en een bankoverschrijving. U kunt bij ons dan ook altijd veilig en vertrouwd winkelen. Uiteraard zorgen wij voor een vlotte verwerking van uw bestelling. Alle producten, waaronder de verloop plussen, kunnen uit voorraad worden geleverd en worden binnen 24 uur door ons aan u verzonden.