Overige accessoires

Het assortiment diversen bestaat uit verschillende producten waarvan wij de hoogwaardige kwaliteit altijd kunnen garanderen. U kunt in deze collectie terecht voor bijvoorbeeld betrouwbare headsets, hoogwaardige marifoon luidsprekers, connectoren en siliconen beschermhoezen voor uw portofoons. Wij bieden u dan ook een zeer compleet assortiment met veelzijdige mogelijkheden, waardoor u altijd bij ons terecht kunt voor de meest uiteenlopende oplossingen. Als totaalleverancier verkopen wij talloze producten van de hoogste kwaliteit. Wij zetten onze ruime ervaring dan ook optimaal in bij het samenstellen van ons assortiment.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Wij vertegenwoordigen een verscheidenheid aan merken

Er zijn veel merken op de markt wanneer het gaat om portofoons en toebehoren. Veel van deze merken zijn terug te vinden in onze webwinkel, echter, wij bieden uitsluitend producten aan van labels waar wij zelf een goede ervaring mee hebben. Wij willen onze klanten een voortdurend hoge kwaliteit bieden en dit is uitsluitend mogelijk wanneer wij weten waar wij over spreken. In het assortiment diversen kunt u ook verschillende merken vinden, zoals OEM, Wouxun, Z-Tac, Diamond en Pacific Aerials. Dit zijn merken die een constante kwaliteit leveren en daarom zijn wij er dan ook van overtuigd dat onze klanten ook enthousiast worden van deze producten.

Aan de slag als reseller

Wij zijn in Nederland de enige officiële leverancier van merken zoals Baofeng, Puxing, Anytone, Kirisun en Higrade. U kunt dan ook voor diverse producten van deze, en vele andere, merken bij ons terecht. Heeft u interesse in het optreden als reseller? Hier zijn zeker mogelijkheden toe. Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat wij u een mooi voorstel kunnen doen. Zo staan wij op alle mogelijke manieren voor u klaar. Heeft u vragen over de producten in ons assortiment, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u behoefte heeft aan totaaloplossingen? Dan staan wij natuurlijk ook graag voor u klaar.