Microfoons

Onder de accessoires voor zendontvangers vindt ook de collectie microfoons. Als u gebruik wilt gaan maken van een microfoon, dan wilt u natuurlijk wel de zekerheid dat u kiest voor een betrouwbaar exemplaar. Een goede fabrikant van dergelijke microfoons is Anytone. Wij zijn de enige officiële leverancier van onder andere het merk Anytone in Nederland. U kunt dan ook goed bij ons terecht voor een hoogwaardige en betrouwbare microfoon van Anytone. Zo bieden wij u bijvoorbeeld het uitstekende model Anytone QDM-01.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Een professionele microfoon

Met de Anytone QDM-01 gaat u voor een professionele tafel microfoon van uitstekende kwaliteit. Deze microfoon is uitzonderlijk geschikt voor zendontvangers en kan goed worden toegepast bij vaste opstellingen en inpandig gebruik. U vindt diverse praktische specificaties in deze microfoon, waaronder een PTT button, een sterke en duurzame behuizing, een uitstekende audio karakteristiek en een goede aansluiting. Deze microfoon is compatibel met diverse modellen van Anytone. Vanzelfsprekend kunt u alle productspecificaties lezen bij het product zelf, in ons assortiment. Wij hebben alle producten in onze webwinkel voorzien van een heldere en uitgebreide omschrijving om u volledig te informeren over de mogelijkheden en opties van het betreffende product.

Wij leveren uw bestelling altijd snel uit

U hoeft bij ons nooit lang te wachten op uw bestelling. Als u bij ons uw microfoons voor uw zendontvangers bestelt, dan kunt u erop rekenen dat u de order snel van ons ontvangt. Wij kunnen altijd uit eigen voorraad leveren en zorgen ervoor dat de bestelling binnen 24 uur onderweg is naar het gewenste adres. Wij kunnen de bestellingen leveren in Nederland en België. Wilt u meer weten over de aanschaf van microfoons voor uw zendontvangers of wilt u advies over andere producten uit ons assortiment? Dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om u te laten informeren of adviseren.