Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kenwood

Door de jaren heen hebben verschillende bekende merken de markt met portofoons betreden. Een van deze merken is Kenwood, die naast Motorola en Tytera een van de bekendste merken van dit moment is. Kenwood produceert portofoons die in verschillende prijsklassen worden aangeboden! Voor nog geen honderd euro heeft u een leuk instapmodel van een hoge kwaliteit. Dergelijke portofoons zijn ideaal voor kleinere bedrijven of particuliere gebruikers van Kenwood portofoons. Ook grotere bedrijven, evenementenorganisatoren of de beveiligers van winkelcentrums vinden echter een geschikte portofoon in het assortiment van Kenwood. Het merk biedt namelijk ook toestellen van circa zevenhonderd euro aan! Het spreekt voor zich dat deze van alle gemakken voorzien zijn.

Lees meer

Producten 1-12 van 48

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Kenwood TK-3501 met D-shape oortje en tafellader
  Kenwood TK-3501 met D-shape oortje en tafellader
  Speciale prijs 167,95 Incl. BTW
  138,80
  Excl. BTW
  Normale prijs 239,95 Vanaf 155,95
 2. Kenwood TK-3701D IP55 Digitale PMR446 Portofoon met tafellader en D-shape headset
  Kenwood TK-3701D IP55 Digitale PMR446 Portofoon met tafellader en D-shape headset
  Speciale prijs 232,95 Incl. BTW
  192,52
  Excl. BTW
  Normale prijs 279,95 Vanaf 219,95
 3. Kenwood TK-3701D IP55 Digitale PMR446 Portofoon met tafellader en beveiligingheadset
  Kenwood TK-3701D IP55 Digitale PMR446 Portofoon met tafellader en beveiligingheadset
  Speciale prijs 232,95 Incl. BTW
  192,52
  Excl. BTW
  Normale prijs 279,95 Vanaf 219,95
 4. Kenwood TK-3501 met beveiliging oortje en tafellader
  Kenwood TK-3501 met beveiliging oortje en tafellader
  Speciale prijs 167,95 Incl. BTW
  138,80
  Excl. BTW
  Normale prijs 239,95 Vanaf 155,95

Producten 1-12 van 48

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Officieel is Kenwood onderdeel van het bedrijf Kasuga Radio Co. Ltd., wat in 1946 werd opgericht. Tegenwoordig gaat dit bedrijf door het leven als Trio Corporation, doordat het in 1960 van naam veranderde. Binnen dit van oorsprong Japanse bedrijf is Kenwood een van de belangrijkste merken. Naast de productie van portofoons van Kenwood richt het bedrijf zich op de productie van verschillende andere vormen van consumentenelektronica. Bij de productie van haar Kenwood portofoons staan een hoge kwaliteit en duurzaamheid voorop. Zo kunt u vele jaren vooruit met de portofoons van Kenwood!

Kenwood portofoons in verschillende prijsklassen

Doordat de Kenwood portofoons in verschillende prijsklassen worden aangeboden, vindt u bij ons altijd een portofoon die aansluit bij uw wensen. Voor particulieren kan het gebruik van Kenwood portofoons interessant zijn tijdens hun vakantie. Zeker tijdens een wandel- of fietstocht kunnen de afstandsverschillen al vrij snel erg groot worden tussen gezinsleden. Door allemaal een portofoon mee te nemen kunt u elkaar op de hoogte houden van uw locatie. De meeste Kenwood portofoons hebben een bereik van 5-7 kilometer, wat de portofoons ideaal maakt voor dergelijke tochten.

Grote bedrijven, beveiligers en evenementenorganisatoren zetten de portofoons van Kenwood op een heel andere manier in. Zij gebruiken de portofoons voor de communicatie tussen afdelingen, voor het beveiligen van winkelcentra en voor het oplossen van opstootjes tijdens evenementen. In dit geval wilt u naast een groot bereik de mogelijkheid hebben om gesprekken over een privénetwerk te kunnen voeren, wilt u verzekerd zijn van een hoge audiokwaliteit, enzovoorts. Voor het gebruik van Kenwood portofoons binnen een privénetwerk heeft u een vergunning nodig. Deze vergunning kunt u bij de Nederlandse overheid aanvragen.

Advies over Kenwood portofoons

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende Kenwood portofoons? Laat u adviseren over de mogelijkheden die u heeft, door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee over een geschikte portofoon, die aansluit bij uw wensen. Ook kunt u vooraf zelf een lijstje opstellen met de eigenschappen waaraan een Kenwood portofoon moet voldoen. Door naar de uitgebreide specificaties en functieomschrijvingen bij de portofoons in ons assortiment te kijken, vindt u al snel een portofoon die bij uw wensen aansluit.