Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wouxun

Portofoons worden al vele jaren aan particuliere en zakelijke gebruikers aangeboden! Met een portofoon is het mogelijk om overal binnen het bereik van de portofoons met elkaar te communiceren. Zo bent u niet afhankelijk van het telefoonsignaal op uw mobiele telefoon, een vaste telefoonlijn, enzovoorts. Een van de jongere aanbieders van portofoons is Wouxun, een bedrijf dat in 2011 werd opgericht. Sinds de oprichting van Wouxun heeft het bedrijf een groot aantal verschillende modellen portofoons op de markt gebracht.

Lees meer

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Wouxun KG-988 UHF IP66 8Watt Portofoon met tafellader
  Wouxun KG-988 UHF IP66 8Watt Portofoon met tafellader
  Speciale prijs 139,95 Incl. BTW
  115,66
  Excl. BTW
  Normale prijs 169,95 Vanaf 129,95
 2. Wouxun KG-UV8H Dualband VHF en UHF IP66 10watt
  Wouxun KG-UV8H Dualband VHF en UHF IP66 10watt
  Speciale prijs 179,95 Incl. BTW
  148,72
  Excl. BTW
  Normale prijs 199,95 Vanaf 169,95
 3. Wouxun KG-968 IP66 10Watt met heavy duty headset
  Wouxun KG-968 IP66 10Watt met heavy duty headset
  349,95 Incl. BTW
  289,21
  Excl. BTW
 4. Wouxun KG-D828 Dualband DMR Tier2 VHF en UHF 5Watt IP55
  Wouxun KG-D828 Dualband DMR Tier2 VHF en UHF 5Watt IP55
  Speciale prijs 149,95 Incl. BTW
  123,93
  Excl. BTW
  Normale prijs 199,95 Vanaf 134,95

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Uit de kwaliteit van deze portofoons blijkt dat Wouxun er alles aan gedaan heeft om de kwaliteit van deze producten te optimaliseren. Daarbij probeert Wouxun producten tegen een scherpe prijs aan te bieden, wat de Wouxun portofoons uitermate geschikt maakt voor particuliere gebruikers. Portofoons van Wouxun worden voor prijzen tussen de 90 en 160 euro aangeboden.

Kwalitatief goede portofoons uit China

De portofoons van Wouxun worden in China geproduceerd en vanuit daar naar verschillende Europese landen gedistribueerd. Ook binnen andere continenten maakt men gebruik van de Wouxun portofoons om met elkaar te kunnen communiceren. Doordat Wouxun een relatief jong merk is, verwacht men dat het bedrijf zich in de komende jaren steeds verder zal ontwikkelen tot een uiterst betrouwbare partij binnen deze markt! De portofoons van Wouxun worden voornamelijk door particulieren en het midden- en kleinbedrijf gebruikt. Door de lage prijs beschikt u al snel over een erg fijn communicatiemiddel.

Voor bedrijven kan het gebruik van Wouxun portofoons raadzaam zijn voor de communicatie tussen beveiligers, tussen verschillende afdelingen, enzovoorts. Particulieren gebruiken de portofoons van Wouxun voor de communicatie tussen verschillende gezinsleden tijdens een vakantie, in huis, etc. Zeker tijdens een wandel- of fietstocht op vakantie is het fijn om een portofoon bij de hand te hebben. Zo kunt u elkaar op de hoogte houden van uw locatie.

Welke Wouxun portofoon is geschikt voor mij?

Door de verschillende Wouxun portofoons die tegenwoordig worden aangeboden is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Om uw keuze makkelijker te maken is het verstandig om vooraf op een rijtje te zetten welke verwachtingen u van uw portofoon heeft. Op welke afstand wilt u met elkaar kunnen communiceren? Hoeveel verschillende kanalen wilt u kunnen gebruiken? Enzovoorts. Houd er bij het bepalen van het gewenste bereik rekening mee dat het bereik van een Wouxun portofoon verslechterd kan worden door betonnen en metalen constructies.

Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat voor u klaar om u van passend advies te voorzien! Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Op onze website vindt u bij iedere portofoon van Wouxun een uitgebreide beschrijving van de specificaties en functies van de portofoons.