Wouxun

Portofoons worden al vele jaren aan particuliere en zakelijke gebruikers aangeboden! Met een portofoon is het mogelijk om overal binnen het bereik van de portofoons met elkaar te communiceren. Zo bent u niet afhankelijk van het telefoonsignaal op uw mobiele telefoon, een vaste telefoonlijn, enzovoorts. Een van de jongere aanbieders van portofoons is Wouxun, een bedrijf dat in 2011 werd opgericht. Sinds de oprichting van Wouxun heeft het bedrijf een groot aantal verschillende modellen portofoons op de markt gebracht.

Lees meer

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wouxun KG-UV9K Plus raster 8,33 Dualband IP55 5Watt
  Wouxun KG-UV9K Plus raster 8,33 Dualband IP55 5Watt
  Speciale prijs  169,00 Incl. BTW Normale prijs  189,00 Vanaf  129,00
 2. Wouxun KG-988 UHF IP66 8Watt met Android programmeer App OP=OP
  Wouxun KG-988 UHF IP66 8Watt met Android programmeer App OP=OP
  Speciale prijs  79,00 Incl. BTW Normale prijs  119,00
 3. Wouxun KG-968 UHF IP66 10Watt met Bluetooth
  Wouxun KG-968 UHF IP66 10Watt met Bluetooth
  Speciale prijs  159,00 Incl. BTW Normale prijs  179,00 Vanaf  145,00
 4. Wouxun KG-889 UHF IP55 5Watt OP=OP
  Wouxun KG-889 UHF IP55 5Watt OP=OP
  Speciale prijs  49,00 Incl. BTW Normale prijs  89,00
 5. Wouxun KG-UV899 Dualband VHF/UHF IP55 5Watt
  Wouxun KG-UV899 Dualband VHF/UHF IP55 5Watt
  Speciale prijs  89,00 Incl. BTW Normale prijs  99,00 Vanaf  72,50

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uit de kwaliteit van deze portofoons blijkt dat Wouxun er alles aan gedaan heeft om de kwaliteit van deze producten te optimaliseren. Daarbij probeert Wouxun producten tegen een scherpe prijs aan te bieden, wat de Wouxun portofoons uitermate geschikt maakt voor particuliere gebruikers. Portofoons van Wouxun worden voor prijzen tussen de 90 en 160 euro aangeboden.

Kwalitatief goede portofoons uit China

De portofoons van Wouxun worden in China geproduceerd en vanuit daar naar verschillende Europese landen gedistribueerd. Ook binnen andere continenten maakt men gebruik van de Wouxun portofoons om met elkaar te kunnen communiceren. Doordat Wouxun een relatief jong merk is, verwacht men dat het bedrijf zich in de komende jaren steeds verder zal ontwikkelen tot een uiterst betrouwbare partij binnen deze markt! De portofoons van Wouxun worden voornamelijk door particulieren en het midden- en kleinbedrijf gebruikt. Door de lage prijs beschikt u al snel over een erg fijn communicatiemiddel.

Voor bedrijven kan het gebruik van Wouxun portofoons raadzaam zijn voor de communicatie tussen beveiligers, tussen verschillende afdelingen, enzovoorts. Particulieren gebruiken de portofoons van Wouxun voor de communicatie tussen verschillende gezinsleden tijdens een vakantie, in huis, etc. Zeker tijdens een wandel- of fietstocht op vakantie is het fijn om een portofoon bij de hand te hebben. Zo kunt u elkaar op de hoogte houden van uw locatie.

Welke Wouxun portofoon is geschikt voor mij?

Door de verschillende Wouxun portofoons die tegenwoordig worden aangeboden is het niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Om uw keuze makkelijker te maken is het verstandig om vooraf op een rijtje te zetten welke verwachtingen u van uw portofoon heeft. Op welke afstand wilt u met elkaar kunnen communiceren? Hoeveel verschillende kanalen wilt u kunnen gebruiken? Enzovoorts. Houd er bij het bepalen van het gewenste bereik rekening mee dat het bereik van een Wouxun portofoon verslechterd kan worden door betonnen en metalen constructies.

Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat voor u klaar om u van passend advies te voorzien! Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Op onze website vindt u bij iedere portofoon van Wouxun een uitgebreide beschrijving van de specificaties en functies van de portofoons.