Accu's

Zeker wanneer u portofoons gebruikt voor professionele doeleinden heeft u natuurlijk goede accu’s nodig, maar ook voor recreatief gebruik kunnen deze zeker goed van pas komen. U kunt voor een veelzijdigheid aan accu’s bij PortofoonWEB terecht. Wij hebben een collectie accu’s samengesteld, met producten van de beste kwaliteit. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche en weten dat ook goed welke producten wel en niet aan te raden zijn. In onze webwinkel kunt u uitsluitend hoogwaardige producten van goede merken vinden, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben, ook wanneer het gaat om intensief professioneel gebruik.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Baofeng accu’s

Wij zijn overtuigd van de uitstekende kenmerken en eigenschappen van de accu’s van Baofeng. Dit merk is erg populair onder professionals en amateurs, ook wanneer het om de portofoons zelf gaat. De accessoires doen hier zeker niet voor onder. Ook deze bezitten een maximale kwaliteit. Naast de Baofeng accu’s hebben wij natuurlijk ook uitstekende accu’s van andere toonaangevende merken. Denk bijvoorbeeld aan Puxing, Zastone, Wouxun, BFDX, Kirisun en Tytera. Bij iedere accu kunt u meer lezen over de specifieke kenmerken van het product. Alle productspecificaties zijn op onze website te vinden en wij voorzien u van extra informatie. Vanzelfsprekend kunt u altijd contact met ons opnemen als u nog vragen heeft.

Optimaal betrouwbaar

Als ervaren partner in de branche kunnen wij u niet alleen van dienst zijn met de beste accu’s, maar ook met tal van andere accessoires voor de hoofdproducten die wij aanbieden. In Nederland zijn wij de enige officiële leverancier van merken zoals Kirisun, Puxing, Baofeng, Anytone en Higrade. Wij bieden u een optimaal betrouwbare dienstverlening en leveren de bestellingen in Nederland en België. Plaats direct uw bestelling online en betaal op veilige wijze, of neem contact met ons op voor advies en informatie over de mogelijkheden die u in onze webwinkel aantreft.