Baluns

Wilt u zelf een draaddipool maken? Dan heeft u hier natuurlijk een balun voor nodig. Hierbij wilt u zeker zijn van de uitstekende kwaliteit, voor het zorgen van een eindresultaat naar wens. Het is immers belangrijk dat u er uiteindelijk ook goed gebruik van kunt maken. Natuurlijk kunt u uitstekend bij PortofoonWEB terecht voor baluns van hoge kwaliteit. Deze baluns worden toegepast om ongebalanceerde lijnen te dwingen om een evenwichtige werking te produceren, ondanks de aanwezige asymmetrie. Uiteraard vindt u binnen ons assortiment goede baluns.

Onze top 3 selectie

geselecteerd door onze specialist
Diamond BU-50 1:1 Balun
34,95 28,88 Vanaf 31,95
Comet CBL-2500 1:1 Balun 1.8 - 56 Mhz
59,95 49,55 Vanaf 57,50
circle-arrow-left
circle-arrow-left
12
producten
arrow-down
Sorteer op:
Nieuwste
arrow-down
Comet CBL-2500 1:1 Balun 1.8 - 56 Mhz
59,95 49,55 Vanaf 57,50
Diamond BU-50 1:1 Balun
34,95 28,88 Vanaf 31,95
Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

De Diamond BU50 1:1 balun

Wij leveren u de beste accessoires en toebehoren, uitsluitend van originele en betrouwbare merken op de markt. Wanneer u een balun nodig heeft, dan kunt u bij ons terecht voor een uitstekend exemplaar van het merk Diamond. Dit merk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat u hier ook zeker altijd op kunt rekenen. De balun van Diamond is uitstekend te gebruiken bij frequenties tussen de 1,7 en 40 Mhz. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met een maximaal zendvermogen van 1200 Watt PEP. Uiteraard kunt u de verdere specificaties van deze baluns bij het product zelf lezen, in ons assortiment. Hier vertellen wij u alles over de specificaties en eigenschappen van de Diamond Baluns.

Meerdere exemplaren

U kunt bij ons natuurlijk altijd een enkel exemplaar bestellen. Wij zijn vaak ook grote ondernemingen van dienst die behoefte hebben aan grotere aantallen. Uiteraard kunnen wij u ook bij grote oplagen goed van dienst zijn. Wilt u veel baluns bestellen van het merk Diamond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u bij grote bestellingen vrijwel altijd een korting of extra service aanbieden. Het is daarom altijd de moeite waard om grotere bestellingen met ons te overleggen. Vanzelfsprekend kunnen wij dan altijd een vrijblijvende offerte opstellen. Wij zijn u graag van dienst.