Zendontvangers

Voor het meest uitgebreide assortiment zendontvangers bent u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Ons online aanbod zendontvangers, ook wel tranceivers, is zeer compleet. U kunt hier dan ook terecht voor hoogwaardige en betrouwbare zendontvangers van diverse merken. Natuurlijk bieden wij niet alleen deze ontvangers aan van verschillende merken, maar kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor de eventueel benodigde accessoires. Het assortiment biedt zowel basismodellen als zeer uitgebreide varianten met eindeloos veel mogelijkheden. Uiteraard vindt u de exacte specificaties bij ieder afzonderlijk product in onze webwinkel.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Diverse functies van de zendontvangers

Wij hebben zendontvangers voor de meest uiteenlopende doeleinden. Dit betekent natuurlijk ook dat wij zendontvangers aanbieden met verschillende kwaliteiten. De ene zendontvanger kan goed worden omschreven als standaard model met basis kwaliteiten, terwijl het andere model bijzonder uitgebreid is, voor tal van toepassingen. Zo vindt u binnen ons assortiment uitgebreide modellen zendontvangers met functies zoals een instelbare clarifier, een dual watch, een volt meter, een ingebouwde swr meter en een zogenaamde bescherming tegen hoge swr. Dit zijn nog slechts enkele functies die in de uitgebreidere zendontvangers te vinden zijn. Uiteraard kunt u bij iedere specifieke zendontvanger in ons assortiment meer informatie vinden over de aanwezige functies.

Diverse soorten ontvangers

U vindt diverse soorten en merken tranceivers in ons assortiment. Natuurlijk kunt u de mogelijkheden zelf bekijken om een indruk te krijgen van wat wij hierin te bieden hebben. Daarnaast bieden wij ook diverse hoogwaardige scanners, marifoons, mobilofoons en repeaters. Ook hierin bestaat er uiteraard meer dan voldoende keuze, zowel aan soorten als wanneer het gaat om merken.

Zendontvanger accessoires

Uiteraard hebben wij ook een ruim aanbod aan accessoires voor de zendontvangers. Wij zijn leverancier van totaaloplossingen, waardoor wij zowel de hoofdproducten als de accessoires bieden. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor een totaalproduct dat goed bij u past. Binnen het aanbod zendontvanger accessoires vindt u bijvoorbeeld sterke transportkoffers, microfoons, swr- en power meters, diverse soorten voedingen, montage materialen en programmeer kabels.

Onze garanties

Wij staan natuurlijk op de eerste plaats altijd garant voor de uitstekende kwaliteit van onze zendontvangers en de bijbehorende accessoires. Daarnaast staan wij garant voor nog een aantal zaken. Zo kunt u altijd rekenen op een snelle levering van onze kant. Wij versturen de bestellingen binnen 24 uur. U krijgt van ons altijd 14 dagen bedenktijd en u kunt bij ons betalen op de meest betrouwbare manieren. U mag van ons dan ook niet anders dan uitstekende garanties verwachten, zowel op onze producten als op onze service.

Advies en informatie

Wanneer u een zendontvanger wilt aanschaffen, al dan niet inclusief accessoires, dan kunt u direct online uw keuze maken. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche en hebben dan ook alle kennis en expertise in huis om u gericht en persoonlijk advies te bieden. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden binnen ons assortiment en kunnen u adviseren op basis van uw persoonlijke situatie.