Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

D-Star Portofoon

Voor een goede D-Star portofoon bent u bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres. Een D-Star portofoon biedt u werkelijk het beste van het beste, zoals onder meer een handige GPS functie, waarvan de gegevens op de SD-kaart kunnen worden opgeslagen, een automatisch repeater en een groot display. U kunt gebruik maken van tal van scan functionaliteiten en maar liefst een ruime 1.250 kanalen. Wanneer u kiest voor deze unieke D-Star portofoon, dan kiest u voor een hoge kwaliteit, een fijne betrouwbaarheid en eindeloos veel mogelijkheden.

Lees meer

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een complete D-Star en analoge portofoon

Als u direct voor een uitgebreide portofoon wilt gaan die u perfecte mogelijkheden biedt, dan is de D-Star portofoon zeker een goede keuze. Uiteraard kunt u online alle productspecificaties lezen, inclusief meer informatie over de mogelijkheden van deze praktische en gebruiksvriendelijke portofoon. Een groot voordeel van deze portofoon is wel dat deze uitstekend is voor outdoor gebruik en zelfs tot een half uur lang onder water kan blijven, op een diepte van maximaal 100 centimeter. Uiteraard kunt u op het display zien hoe diep het apparaat zich bevindt, zodat u hier zelf geen inschatting over hoeft te maken. Deze portofoon biedt u werkelijk niet anders dan veel voordelen en is dan ook een ideale keuze voor zowel de zendamateur als de luister amateur.

Eenvoudig bestellen

Natuurlijk kunt u bij ons heel gemakkelijk online bestellen. Dit doet u snel en eenvoudig, binnen enkele stappen. Vervolgens kunt u op veilige wijze afrekenen. Wij zorgen ervoor dat u uw aankoop snel in huis heeft. De D-Star portofoon wordt vanuit voorraad geleverd en wij verzenden deze dan ook altijd binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling. Hierdoor heeft u uw order in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis. Wilt u weten of deze portofoon wel de juiste keuze voor u is? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.