Icom IC-M73 Euro Plus Hand Marifoon IPX8 met ATIS en Noise Canceling

-
+
Staffelkorting

De Icom IC-M73 Euro Plus hand marifoon is een compacte maar toch zeer robuuste portofoon. Compleet met Atis en Noise cancelling.

De IC-M73 is zoals gezegd een robuuste portofoon. Ondanks deze robuustheid is de handmarifoon toch erg compact gebleven. Dit maakt dit model tot een veel gekozen product voor veel verschillende gebruikers op het water. Naast de robuustheid is deze marifoon voorzien van noise cancelling. Dit maakt dat de geluidskwaliteit ook in lastige situaties op een hoog niveau is. Daarnaast wordt door de aquaquake functie water uit de speaker van de marifoon weggesluisd. Dit om een nog hoger geluidsniveau te bereiken.

De handheld marifoon wordt geleverd met een krachtige 1900 mAh accu voor een lange gebruiksduur. Daarnaast wordt het geheel geleverd met een tafellader voor het laden. Ook ontbreekt natuurlijk de broekriemclip niet om de marifoon makkelijk aan je kleding te kunnen dragen.

Inhoud van het pakket:
- 1x Icom IC-M73 handmarifoon
- 1x 1900 mAh accu
- 1x Adapter
- 1x Tafellader (Docking Station) 
- 1x 12 volt lader
- 1x Broekriemclip
- 1x Polsband

Specificaties
Artikelnummer: 13788

Specificaties:
- Frequentiebereik: 156.000-163.425
- 6 Watt
- IPX8 
- Aquaquake
- bass boost
- noise cancelling
- verbruik bij 6 Watt: 1.7A
- verbruik bij 1 Watt: 0.7A
- Atis
- Afmetingen: 52,5 x 125 x 30 mm
- Gewicht: 320 gram

Reviews
Schrijf een review
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Super snel geleverd top
Leen

Besteld volgende dag binnen . Echt super goede service ook op de Radio beurzen

bestelling gedaan, volgende dag al geleverd. top
Roel Lindenberg

goede duidelijk website.

Snelle levering, Concurrerende prijzen
Simon

Protofoonweb mag wel iets duidelijker op hun website vermelden dat men een snelle levering nastreeft. Iets waar ik specifiek op let met alle webshops en toch wel Last-Minute iets moet bestellen. Verder gewoon puike winkel met veel info over hun producten

Snelle afhandeling
Martin

De website is toegankelijk, makkelijk te bestellen en snelle aflevering van de bestelde producten.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, kwalitatief super !
Roy

Voor mijn hobby als motor verkeersregelaar bij Stichting Motard Stein maak ik regelmatig gebruik van een portofoon. Aangezien ik liever met eigen materialen werk besloten om een Enrico S100 portofoon te bestellen. Dit op advies van mijn collega motard Roel. Na een gemakkelijk bestel proces de portofoon met bijbestelde accesoires snel ontvangen. Goed verpakt ontvangen.

Uitstekende kwaliteit
Milan

Altijd een goede ervaring rijker, Soms als je iets ongebruikelijks bestelt kan het wat langer duren, maar ze hebben het wel :)

Eindelijk gevonden wat ik zocht
Lucas

Je zou denken dat het in de huidige wereld makkelijk is om alles wat je zoekt online te bestellen, maar als je een portofoon houder voor aan je riem zoekt, is dat blijkbaar nog een hele uitdaging. Bij PortofoonWEB heb ik eindelijk een fijne portofoon houder gevonden waar ik heel blij mee ben.

Goede service, advies en dienstbaarheid!
Robert

Bij vragen over producten, altijd snel en adequaat antwoord. Ik heb voor de toekomst meer spullen nodig en zal dit zeker bij deze firma aankopen!