Icom IC-M605 Euro Marifoon IPX8 ATIS, GPS, DSC AIS

-
+
question-gradient
Staffelkorting
question-gradient
Let op. dit is een
backorder product.
checked

Direct leverbaar. Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis

Nieuwste top model marifoon van Icom de IC-M605 Euro. Deze geavanceerde VHF marifoon met superieure eigenschappen is bedoeld voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan prestaties, gebruiksvriendelijkheid en systeemflexibiliteit. De Icom IC-M605 zit boordevol nieuwe features en is uitgerust met een groot 4,3 inch kleuren scherm met een zeer hoge resolutie wat zorgt voor een zeer grote inkijkhoek van bijna 180 graden. Door deze hoge resolutie worden de letters en functie pictogrammen helder en duidelijk weergegeven. Ook in de speciale nachtmodus blijft alles uitstekend afleesbaar in het donker en zorgt voor extra comfort.

Dit nieuwe vlaggenschip onder de marifoons kan uitgebreid worden tot drie stuks Command head/commandmic zodat deze overal op afstand is te bedienen. Dit kan met de RC-M600 command head en of de HM-229B/W commandmic inclusief een intercomfunctie tussen de primaire zendontvanger en controllers. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en overal duidelijke en heldere communicatie binnen uw vaartuig. Zoals eerder aangegeven zit deze nieuwe Icom IC-M605 boordevol mogelijkheden waarvan een aantal zeer opvallend zijn.

Aantal belangrijke kenmerken:
- Met optionele UT-112 unit gescrambelde , beveiligde gesprekken voeren
- IPX8 waterdicht bij 1 meter diepte gedurende 60 minuten
- Dual en tri watch functie
- 4,3 ich hoge resolutie display
- Knop voor directe toegang tot kanaal 16 en oproepkanaal
- De meegeleverde HM-205RB luidsprekermicrofoon kan worden aangesloten op achterpaneel
- Compatibel met het maritieme navigatiesysteem van Icom , MarineCommander
Ondersteunt nieuwe viercijferige kanalen, zoals van kracht met ingang van 1 januari 2017
- Geïntegreerde GNSS ontvanger 
- AquaQuake functie om water er uit te trillen
- Rewind Say Again techniek laatste 2 minuten worden steeds opgenomen.

Met een geïntegreerde AIS-ontvanger kan de IC-M605EURO real-time AIS-informatie over scheepsbewegingen op het scherm te weergeven. Met het AIS-comboscherm kunt u de AIS-plotter in de gaten blijven houden tijdens basisgebruik van de marifoon. U kunt een geselecteerd AIS-doel direct vanaf het AIS-scherm oproepen door middel van een individuele DSC-oproep. De nieuwe Icom heeft ook een zeer goede gebruikersinterface. De combinatie van het directionele toetsenblok en de softkeys zorgt voor een uiterst eenvoudige bediening. De meest voorkomende functies zijn toegewezen aan softkeys (onderaan het scherm) voor een snelle drukknopwerking. Het grote tien-toetsenblok stelt u in staat om op soepele wijze kanaalnummers, MMSI-nummers met ID-namen etc. in te voeren.

Toonaangevende ontvanger prestaties in deze nieuwe marifoon. Een zwak signaal naast een sterk signaal wordt door de IC-M605EURO nog kristalhelder ontvangen. De commerciële kwaliteit ontvanger prestaties (een selectiviteit en IMD van meer dan 75 dB) zorgen te allen tijde voor een betrouwbare communicatie. Deze Icom marifoon is ook uitgevoerd met active noise cancelling. De Active Noise Cancelling technologie verwijdert digitaal achtergrondgeluiden bij zowel zenden als ontvangen en zorgt voor heldere communicatie in lawaaierige maritieme omgevingen. Last Call Voice Recording. Opnamefunctie van de laatst ontvangen uitzending slaat automatisch maximaal twee minuten van een inkomende aanroep op. Hiermee mist u geen inkomende oproepen meer.

Privégesprek. Met een optionele spraakscrambler unit, de UT-112, kunt u met de IC-M605EURO een d.m.v. een 32-toonscode beveiligd gesprek voeren. Deze functie is handig wanneer u privé-informatie met vergezellende schepen wilt uitwisselen. Helder en krachtig audio. De IC-M605EURO verbetert de verstaanbaarheid van ontvangen oproepen. De waterdichte luidsprekerconus zorgt voor een superieure geluidskwaliteit bij een groot frequentiebereik en een vlakke frequentierespons voor een krachtig, en tegelijkertijd helder geluid. 30 W tweeweg hailer en automatische misthoorn. Wanneer aangesloten op de optionele SP-37 hoornluidspreker, kunt u de bemanning op het dek of op de wal via de microfoon van de marifoon toespreken, en u kunt via de hoornluidspreker ieder antwoord horen. Ook verkrijgbaar is de RX hailerfunctie met vier patronen van de automatische misthoorn.

Geïntegreerde GNSS ontvanger. Een GNSS (GPS, GLONASS en SBAS) ontvanger is in de IC-M605EURO geïntegreerd. Positiegegevens kunnen eenvoudig worden ontvangen door middel van de meegeleverde GNSS antenne met 5 m kabel, UX-241. NMEA 2000™, NMEA 0183/-HS connectiviteit. Met behulp van NMEA 2000™ connectiviteit kan de marifoon GNSS, AIS rapporten, DSC oproepinformatiegegevens, radiofrequentie en PGN-lijstgegevens op het netwerk uitwisselen. NMEA 0183/-HS GNSS positiegegevens kunnen ook worden omgezet in NMEA 2000™ gegevens voor gebruik in combinatie met andere apparatuur.

Inhoud van het pakket:
1x Marifoon Icom IC-M605 Euro, 1x Hand Microfoon HM-205RB + Clip, 1x 12 Volt DC kabel, 1x Inbouw Beugel, 1x GNSS Antenne UX-241


Specificaties
arrow-down
Artikelnummer: 10821

Specificaties Icom IC-M605 Euro Marifoon:
- Frequentie bereik: 156.000 - 163.425
- Ingebouwde GPS
- Kleuren display 4,3 inch
- DSC
- Ingebouwde AIS
- Aquadrain
- IPX8
- Verbruik: 25W 5.5A, 1W 0.7A
- Temperatuur bereik: -20 Celsius tot +60 Celsius
- ATIS zelf te programmeren: Ja

Reviews (1)
arrow-down
Evert heeft dit product beoordeeld
Al tijden opzoek naar een echt Mooie vaste Marifoon en geen suffe standaard model. Ik was dan ook blij dat Icom met deze nieuwe lijn op de markt kwam en ook direct gekocht. Wat een plaatje in onze mooie boot. Werkt perfect , makkelijk in de bediening en voorzien van alle gemakken die je nodig bent. Voor mij een dikke 10 ook snel geleverd. Vrijdag besteld zaterdag al in huis zodat ik er Zondag al gebruik van kon maken! Groeten Evert
circle-arrow-left
circle-arrow-left
Schrijf een review voor dit product
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Goede vervangende antenne
Wiebe

De antenne is lang, maar erg flexibel. Beide hebben voor en nadelen. De ontvangst verbeterd over de hele breedte iets. Voor zenden lijkt antenne heel goed 161-170 MHZ en 460-470 MHZ. In de 440-465 MHz heel acceptabel.

Geweldig
Davey

Naar even uit puzzelen hoe het werkte en t leeg halen en opnieuw programeren, zeer handig portofoon en fijn om te gebruiken.

Top bedrijf
Guido

Heb al verschillende keren iets besteld bij PortofoonWeb. Steeds vooraf een goed advies gehad. De levering ging vlot en spullen steeds op tijd binnen gekregen. Een maand geleden had ik een verkeerde multi lader besteld, de omruilprocedure was niet omslachtig en binnen één week had ik de juiste lader in huis. Erg vlotte en goeie service, een aanrader dus om bij PortofoonWeb te bestellen!

Goede service
Alain

Mijn ervaring met portofoonweb is dat men prompt reageert en goede aftersales biedt.

Zeer goed
Jaap

Scanner . Keurig op tijd ontvangen. en een duidelijke handleiding.

Bestelling in backorder
Stephanie

Ik plaatste een bestelling dewelke in backorder stond en dus niet voorradig was, wat ik zelf over het hoofd zag op de website. Mijn onterechte klacht werd bijgevolg ook zeer correct opgevolgd en beantwoordt!

Voldoet aan de verwachting. Batterij wel zeer lang opladen.
Leen Dam

Tijd nemen om kanalen te vinden. Geduld en blijven scannen.

Goede Service
Gerrit van den berg

Goede afleverng