Icom IC-M94D Hand Marifoon IPX7 ATIS, GPS, DSC en AIS

-
+
Staffelkorting

Dat Icom de afgelopen jaren niet stil heeft gezeten op gebied van nieuwe ontwikkelingen binnen de maritieme sector laten ze wel weer zien met deze fantastisch nieuwe hand marifoon de Icom IC-M94D. Deze nieuwe Icom IC-M94DE is de opvolger van de Icom M93D. Dit nieuwe model is werelds eerste hand marifoon met DSC en AIS in een! De AIS ontvanger en DSC functie zorgen voor een extra veiligheid op het water. De geintegreerde AIS functie geeft het scheepvaart verkeer nauwkeurig weer op het 5,8cm grote dot matrix LCD display. Daarnaast maakt de AIS het zeer eenvoudig om individuele DSC oproepen te doen. Een noodoproep kan eenvoudig worden gemaakt met de noodknop op de achterkant het het toestel.

Het grote 5,8cm / 2,3" hoog contract dot matrix LCD scherm staat garant voor een goede en heldere afleesbaarheid ook in direct zonlicht. Door het grote display is alle informatie in een oog opslag afleesbaar. Deze hand marifoon is ook voorzien van een geïntegreerde GNSS ontvanger. Met deze GNSS ontvanger bent u voorzien van alle informatie zoals uw locatie, koers en snelheid, en dat alles met een perfecte precisie. De GNSS ontvanger maakt gebruik van die informatie welke deze ontvangt via GPS, GLONASS QZSS en SBAS. U kunt ook 50 way points aanmaken en navigatie functie gebruiken van de huidige locatie naar een gespecificeerd waypoint.

De Icom IC-M94 blijft drijven in het water ondanks dat dit een van de dunste hand marifoons is heeft het voldoende drijf vermogen. Mocht de hand marifoon in het water vallen dan wordt automatisch Float and Flash geactiveerd. In dat geval gaan er lampjes, display en toetsenbord knipperen zodat de marifoon makkelijk terug gevonden kan worden in het donker. Daarnaast is dit model IPX7 waterdicht wat inhoud bij 1 meter diepte voor 30 minuten. Mocht u met de marifoon in het water vallen dan kunt u de noodknop activeren en wordt het MOB noodignaal uitgezonden (Man over board), inplaats van een onduidelijk algemeen signaal. Dit alles is een absolute verbetering en bescherming van alle mensen die zich op zee bevinden of grote binnen wateren. Mocht de marifoon in het water zijn gevallen dan beschikt deze ook over de AquaQuake waterafvoor functie die ervoor zorgt aan de hand van trillingen dat al het water van de luidspreker wordt verwijderd.

Deze nieuwe hand marifoon is voorzien van een intuitive gebruikers interface en is ook zeer makkelijk te bedienen voor een gebruiker die niet bekend is met een DSC en AIS marifoon. Alle functies zijn eenvoudig te benaderen aan de hand van vier directionele toetsen met soft key's. Door het toepassen van een extra plat keypad is de IC-M94D euro met 43,8 mm een van de dunste hand marifoon met DSC, AIS en drijvermogen ter wereld. Door zijn plat design en goed gevormede body ligt deze handheld marifoon lekker in de hand en extreem makkelijk in gebruik. Tevens is deze nieuwe marifoon voorzien van het inmiddels zeer gewaardeerde active noise cancelling systeem van Icom. Dit actieve achtergrondgeluid onderdrukking systeem zorgt ervoor dat op digite wijze achtergrond geluiden uit het audio zowel bij zenden als ontvangen worden uitgefiltert en zorg voor een heldere communicatie ook in een lawaaiige omgeving. 

Met de bijgeleverde snellader BC-251 laadt u de Icom IC-M94D Euro in ongeveer 2,5 uur weer volledig op, en dankzij de meegeleverde BP-306 2400Mah Li-ion Accu heb je een gebruikstijd van ca 10 uur. U kunt ook een speaker microfoon bevestigen aan deze marifoon zoals de HM-165 of HM-228 zodat u de handen vrij houd. Kortom bent u opzoek naar een van de meest veezijdige hand marifoons boordevol met nieuwe features betrouwbaarheid en de laatste inovatie dan is dit absoluut het model wat u zoekt de nieuwe Icom IC-M94D.

Inhoud van het pakket:
1x Marifoon IC-M94DE, 1x Accu BP-306 2400Mah Li-Ion, 1x Broekhouder, 1x VHF Antenne, 1x BC-251 tafel lader / Adapter, 1x Polsbandje, 1x  Nederlandse handleiding. 

Specificaties
Artikelnummer: 12671

Specificaties Icom IC-M94 D handmarifoon met AIS:
- Met DSC en AIS
- Frequentie bereik - TX: 156.000 - 161.600MHz - RX: 156.000 - 163.425MHz 
- Zendvermogen Hoog 6W - Laag 1W te kiezen 
- IP-X7 Waterdicht  (30 Minuten bij 1 Meter diepte)
- Drijf en Flash functie zodra de marifoon met water in aanmerking komt
- kanaalkeuze Instelbare 
- Squelch Dual / Scan-toets: 
- Groot verlicht LCD Scherm 5,8cm
- Grote verlichte toetsen 
- ATIS
- DSC
- GPS
- GNSS
- AIS
- MOB Man overboard nood knop
- Waypoints
- Auto Scan functie
- Aqua quake Draining (Automatisch leeg trillen van water uit de luidspreker)
- Toetsen blokkering
- Dual / Three band (INT en USA Kanalen)
- Gewicht slechts 357 Gram
- Afmetingen 60,9x145.8x43,8mm WxHxD

Reviews
Schrijf een review
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Snelle levering
Hans

Goedkoop Goed product Goede site

Bestelling geplaatst en keurig op de hoogte gehouden van de reis van het pakketje
Henk

Bestelling snel en goed verpakt ontvangen.

Perfect
Marcel Geevers

Leverd altijd snel

snel gelevert product zoals omschreven
roy

voeding besteld snel gelevert

goede service
pier wassenaar

komt afspraken na correct behandeld

Klasse
Brigitte Desair

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Super snel geleverd top
Leen

Besteld volgende dag binnen . Echt super goede service ook op de Radio beurzen

bestelling gedaan, volgende dag al geleverd. top
Roel Lindenberg

goede duidelijk website.