Caltta PD200 CS Dispatch software

-
+
Staffelkorting

Direct leverbaar. Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis

Met de Caltta PD200 Dispatch software is het mogelijk om via tekst of spraak contact te hebben met medewerkers op een andere locatie. Dit is mogelijk wanneer deze over een Caltta DMR portofoon beschikken. 

Op de meldkamer is het mogelijk om gesprekken met deze medewerker te voeren. Daarnaast is het mogelijk om te zien op welke locatie deze werknemer zich bevindt. Het is mogelijk om tot wel 800 DMR portofoons en maximaal 64 repeaters toe te voegen. Deze kun je verdelen over 128 groepen. Dit maakt de Caltta PD-200 tot een zeer uitgebreid systeem. 

Naast het directe contact is het ook mogelijk om gesprekken op te nemen en later terug te luisteren. Dit kan in drukke omstandigheden, of wanneer er een andere persoon later mee moet luisteren, een ideale toevoeging zijn. Het is mogelijk om 32 gelijktijdig te voeren en eventueel op te nemen. Verder heefte de PD200 handige functies als geofencing, waarbij je per gebied groepsgesprekken kunt regelen. Maar ook is het mogelijk om handige statistieken terug te halen. 

Specificaties
Artikelnummer: 13427

Specificaties Catllta PD200:
- Dispactch software meldkamer
- maximaal 8 gebruikers
- maximaal 800 DMR systemen
- maximaal 128 groepen
- maximaal 64 repeaters
- tot 32 gesprekken gelijktijdig
- tot 32 opnames gelijktijdig
- gesprekken opnemen
- gesprekken terugluisteren
- privé gesprekken
- groepsgesprekken
- geofence mogelijk
- locatie aanduiding
- PSTN interconnectie
- NAT
- Managment nummering
- CPU: 2 GHz
- Geheugen: 4 GB
- Harde schijf: 100 GB
- Systeem: 64 bit Windows

Reviews
Schrijf een review
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Zeer professioneel bedrijf!
Frank

Ik word als klant prima begrepen en professioneel geholpen.

uitstekend
G.B. kok

prachtige portofoons van kenwood ik raad iedereen aan om over te gaan naar kenwood

No nonsense en goed
Jef

Antenne besteld en met paar dagen geleverd. Prima

Uitstekende service en communicatie - Een webshop die ik ten zeerste aanbeveel!
Simon

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met PortofoonWEB.nl. Onlangs kocht ik een marifoonantenne bij deze webshop, maar helaas ontbrak de bevestiging die ik nodig had. Gelukkig heeft PortofoonWEB.nl dit probleem op een voortreffelijke manier opgelost en het volledige bedrag terug gestort. Wat me echt opviel, was de uitstekende communicatie van PortofoonWEB.nl. Of het nu via telefoon of e-mail was, ze waren altijd snel en behulpzaam in hun reacties. Ik kon gemakkelijk contact met hen opnemen en mijn probleem uitleggen. Ze toonden begrip en deden er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Binnen de kortste keren werd het ontbrekende onderdeel naar mij opgestuurd. De klantenservice van PortofoonWEB.nl was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces. Ze begrepen de urgentie van mijn situatie en handelden dienovereenkomstig. Naast de snelle oplossing van het probleem, was ik ook onder de indruk van de transparantie en professionaliteit van PortofoonWEB.nl. Ze namen de verantwoordelijkheid voor hun fout en deden er alles aan om ervoor te zorgen dat ik tevreden was als klant. Het terugstorten van het volledige bedrag was een bewijs van hun toewijding aan klanttevredenheid. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij PortofoonWEB.nl. De manier waarop ze met mijn klacht zijn omgegaan, getuigt van hun betrouwbaarheid en kwaliteit als webshop. Ik zou PortofoonWEB.nl dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Dankzij PortofoonWEB.nl heb ik mijn vertrouwen in online winkelen hersteld. Hun snelle en effectieve aanpak heeft me laten zien dat er nog steeds webshops zijn die echt om hun klanten geven. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige aankopen en ik zal PortofoonWEB.nl aanbevelen aan zeil-vrienden en familie. Hartelijk dank aan het hele team van PortofoonWEB.nl voor jullie professionaliteit en inzet om klanten tevreden te stellen. Ga zo door!

Goede service
R.

Besteld en 2 dagen later bezorgd. Goed materiaal.

werkt zeer goed, topapperatuur
ivan

moet er nog een beetje mee leren omgaan

Prima
Ernst Mulder

Prima bedrijf en zeer goede service. 10 portofoons moesten opnieuw worden geprogrammeerd, werd bij aankomst meteen geholpen en alles was 20 minuten later geregeld.

Goede ervaring
Oscar

Porto besteld, goed en snel geleverd.