Kilchherr K-TERM44 Mandown optie board voor DP3441 en DP3661 serie

-
+
Staffelkorting

Direct leverbaar. Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis

De K-TERM44 is een optie board die op de radio's uit de DP3441 en DP3661 serie kan worden gemonteerd. Het optie board beschikt over de volgende opties: Man-down sensor, bakenontvanger voor interne lokalisatie en selecteer 5 decodering en codering voor speciale toepassingen.

Op analoge kanalen is de K-TERM44 een select 5-coderings- en coderingsmodule met Man Down-alarmfunctionaliteit. Op digitale kanalen kunnen de volgende alarmen worden ingesteld: Man Down, geen beweging, solo werker, telemetrie-invoerlijnen en handmatig alarm. Ook kan het worden gebruikt voor interne lokalisatie. Signalen van bakens worden gedetecteerd en positie wordt naar de basis verzonden.

Het programmeren van de functionaliteiten is eenvoudig dankzij het K-TERM CPS-programma. Nadat de optiekaart in de radio is geïnstalleerd en de radio met de Motorola USB-kabel op de pc is aangesloten, kunnen gebruikers met het CPS-programma alle parameters instellen en opslaan in de optie board. Wanneer een nieuwe optieboardfirmware wordt vrijgegeven, kan deze met hetzelfde CPS-programma naar het optiebord worden geüpload.

Reviews
Schrijf een review
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Goede service
R.

Besteld en 2 dagen later bezorgd. Goed materiaal.

werkt zeer goed, topapperatuur
ivan

moet er nog een beetje mee leren omgaan

Prima
Ernst Mulder

Prima bedrijf en zeer goede service. 10 portofoons moesten opnieuw worden geprogrammeerd, werd bij aankomst meteen geholpen en alles was 20 minuten later geregeld.

Goede ervaring
Oscar

Porto besteld, goed en snel geleverd.

Top
Rob Lux

Zoals gewoonlijk een top bedrijf met deskundig personeel. Een bedrijf die ondanks hun grote projecten tijd hebben voor de particulier.

gewoon goed !
Peter Beeren

snelle service, goede prijzen, veel keus

Heel tevreden!
Twana

Super snel geleverd, beste internet prijs en je krijgt wat je besteld.

Top service.
Hondenservice BRAAF!

Deskundig en vriendelijk geholpen bij telefonisch contact. Passend produkt asngeboden. Volgende dag al in huis. Superservice!