PTT Poc Multi-Provider Data Simkaart Europa 5GB 12 Maanden

-
+
Staffelkorting

Direct leverbaar. Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis

5GB Data simkaart Europa geschikt voor alle POC / Zello Smart portofoons op 2G, 3G, 4G of 5G netwerk. Deze abonnementen hebben een dual provider (fallback) functie maken standaard gebruik van het KPN netwerk en bij geen of slecht bereik valt het terug op het Vodafone netwerk binnen Nederland. Met deze roaming functie op twee netwerken blijf je altijd verzekerd van communicatie. Deze simkaarten kunnen gebruikt worden in heel Europa waarbij in alle Europese landen gebruik wordt gemaakt van minimaal twee providers maar vaak heb je keuze uit meer. Enkel in Belgie wordt er gebruik gemaakt van een provider en dat is Proximus.   

Deze simkaart betreft een 3-in-1 versie welke de standaard 3 formaten ondersteund standaard, micro en nano sim in een waardoor het geschikt is voor alle gangbare toestellen. Indien gewenst kan er op de simkaart ook een IMEI lock ingesteld worden zodat de simkaart enkel werkt op het toestel waarin deze als eerste in gebruik is genomen. Deze simkaart is voorzien van 5GB data welke over 12 maanden gebruikt kan worden. Elke 12 maanden wordt het abonnement automatisch verlengd met een opzeg termijn van 2 maanden. Is 5GB te weinig dan hebben wij ook een 10GB 12 maanden abonnement. 


Geschikt voor de volgende landen:
Nederland, Belgie, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Ijsland, Ierland, Italie, Kroatie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenie, Slovenie, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Turkije, Groot-Brittanie, Zweden. 

Note:
Simkaarten kunnen niet retour worden gestuurd.

Specificaties
Artikelnummer: 13224

5GB Data Simkaart 12 maanden:
- Multi provider roaming ook in Nederland
- Type 3 in 1 alle 3 formaten (Standaard, micro en nano sim in een)
- 2G, 3G, 4G en 5G Netwerk
- 5GB data geldig voor 12 maanden
- Enkel data kan niet mee gebeld worden.
- Jaar contract, 12 maanden
- 2 maanden opzegtermijn
- Mogelijkheid met IMEI lock
- Geschikt voor alle POC / Zello / Smartportofoons

Geschikt voor de volgende landen:
Nederland, Belgie, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Gibraltar, Hongarije, Ijsland, Ierland, Italie, Kroatie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenie, Slovenie, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Turkije, Groot-Brittanie, Zweden. 

Note:
Simkaarten kunnen niet retour worden gestuurd.

Reviews
Schrijf een review
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Zeer professioneel bedrijf!
Frank

Ik word als klant prima begrepen en professioneel geholpen.

uitstekend
G.B. kok

prachtige portofoons van kenwood ik raad iedereen aan om over te gaan naar kenwood

No nonsense en goed
Jef

Antenne besteld en met paar dagen geleverd. Prima

Uitstekende service en communicatie - Een webshop die ik ten zeerste aanbeveel!
Simon

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met PortofoonWEB.nl. Onlangs kocht ik een marifoonantenne bij deze webshop, maar helaas ontbrak de bevestiging die ik nodig had. Gelukkig heeft PortofoonWEB.nl dit probleem op een voortreffelijke manier opgelost en het volledige bedrag terug gestort. Wat me echt opviel, was de uitstekende communicatie van PortofoonWEB.nl. Of het nu via telefoon of e-mail was, ze waren altijd snel en behulpzaam in hun reacties. Ik kon gemakkelijk contact met hen opnemen en mijn probleem uitleggen. Ze toonden begrip en deden er alles aan om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Binnen de kortste keren werd het ontbrekende onderdeel naar mij opgestuurd. De klantenservice van PortofoonWEB.nl was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam gedurende het hele proces. Ze begrepen de urgentie van mijn situatie en handelden dienovereenkomstig. Naast de snelle oplossing van het probleem, was ik ook onder de indruk van de transparantie en professionaliteit van PortofoonWEB.nl. Ze namen de verantwoordelijkheid voor hun fout en deden er alles aan om ervoor te zorgen dat ik tevreden was als klant. Het terugstorten van het volledige bedrag was een bewijs van hun toewijding aan klanttevredenheid. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij PortofoonWEB.nl. De manier waarop ze met mijn klacht zijn omgegaan, getuigt van hun betrouwbaarheid en kwaliteit als webshop. Ik zou PortofoonWEB.nl dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Dankzij PortofoonWEB.nl heb ik mijn vertrouwen in online winkelen hersteld. Hun snelle en effectieve aanpak heeft me laten zien dat er nog steeds webshops zijn die echt om hun klanten geven. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige aankopen en ik zal PortofoonWEB.nl aanbevelen aan zeil-vrienden en familie. Hartelijk dank aan het hele team van PortofoonWEB.nl voor jullie professionaliteit en inzet om klanten tevreden te stellen. Ga zo door!

Goede service
R.

Besteld en 2 dagen later bezorgd. Goed materiaal.

werkt zeer goed, topapperatuur
ivan

moet er nog een beetje mee leren omgaan

Prima
Ernst Mulder

Prima bedrijf en zeer goede service. 10 portofoons moesten opnieuw worden geprogrammeerd, werd bij aankomst meteen geholpen en alles was 20 minuten later geregeld.

Goede ervaring
Oscar

Porto besteld, goed en snel geleverd.