Motor Antennes

Als totaalleverancier kunnen wij u natuurlijk ook een breed assortiment antennes aanbieden, waaronder ook speciale motor antennes. Wij leveren u motor antennes van uitstekende kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare werking, in de meest uiteenlopende situaties. Wij zijn in Nederland de enige officiële leverancier van diverse gerenommeerde merken, zoals Higrade, Kirisun, Baofeng, Anytone en Puxing. Deze merken zijn allemaal vertegenwoordigd in onze webwinkel. Wanneer u een goede motor antenne nodig heeft, dan kunnen wij u bijvoorbeeld de Nagoya NL-R2 aanraden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

De Nagoya NL-R2

Deze motor antenne is een dual band antenne van de beste kwaliteit en behoort dan ook tot de meest verkochte modellen. U kunt altijd vertrouwen op de juiste werking en profiteert van het onopvallende uiterlijk van deze motor antenne. De antenne is klein en wordt geleverd met een complete set montage materialen, zodat u deze niet meer los hoeft aan te schaffen. Wanneer u een verloop plug nodig heeft, dan kunt u deze bij ons direct mee bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Zo haalt u direct alles in huis wat u nodig heeft, zonder dat u meerdere verkooppunten af hoeft te gaan. Als totaalleverancier leveren wij alles wat u nodig heeft op dit gebied. Wij staan zeker garant voor de uitstekende kwaliteit van deze robuuste en zeer flexibele motor antenne.

Dit model ook aanbieden?

De motor antenne van Nagoya is niet voor niet het best verkopende model van dit moment. Deze antenne bezit de beste eigenschappen. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van deze motor antennes, maar u kunt ook eens contact met ons opnemen als u interesse heeft in de mogelijkheid om reseller te worden van onze producten. Wij kunnen u altijd een voorstel doen dat zowel interessant als zeer scherp is. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u hier meer over wilt weten. Wij informeren u graag.