Icom IC-M85E Hand Marifoon IP67 ATIS met PMR kanalen en man down

-
+
Staffelkorting

De IC-M85E is ontworpen met een bijzondere nadruk op commercieel gebruik. Voorzien van ATIS. Het is een eersteklas waterdichte handheld voor de scheepvaart die voldoet aan zowel maritieme als eenvoudige PBR-toepassingen (Private Business Radio). Compact en met een robuuste moderne constructie, bevat de IC-M85E belangrijke commerciële functies, waaronder een ingebouwde voice scrambler die privégesprekken en noodfuncties biedt, zoals de functies Man Down en Lone Worker.

De IC-M85E is de meest compacte (W×H×D: 56 × 92 × 29 mm) en lichtgewicht (246 gram) hybride radio ter wereld (in november 2017 onderzocht door Icom). Naast VHF-scheepvaartkanalen dekt de IC-M85E ook 136-174 MHz PMR-kanalen. Er zijn maximaal 100 programmeerbare kanalen beschikbaar voor PMR-gebruik. Elk kanaal is programmeerbaar met CTCSS- en DTCS-toon.

De IC-M85E heeft drie noodgerelateerde functies: selecteerbaar MOB-alarm (in combinatie met andere IC-M85-radio's) en de functies: Man Down en Lone Worker. Als een van deze functies is geactiveerd, maakt de radio automatisch een noodalarm. Op de multifuntionele knop op het bovenpaneel kunnen de scramblerfunctie of de kanaalgroepwisseling (Marine PMR) worden toegewezen. De toetsvergrendeling kan worden geactiveerd door de knop ingedrukt te houden.

Ondanks zijn compacte behuizing levert de IC-M85E 700 mW aan luide audio. Duidelijke communicatie is van vitaal belang in een rumoerige omgeving.

Enkele toepassingen:
- Scheepvaart
- Offshore
- Watersport
- Haven

Inhoud van het pakket:
1x BP-290 accu
1x BC-227 snellader
1x BC-123S AC-adapter
1x FA-SC58V antenne
1x MBB-3 riemclip
1x Hand riem

Specificaties
Artikelnummer: 11300

Specificaties Icom IC-M85E hand marifoon:
- IP67 waterdicht
- ATIS
- Ingebouwde AquaQuake functie
- Frequentie bereik: 136-174 MHz
- Afmetingen: 56 × 92 × 29 mm
- Gewicht: 246 gram
- Uitgangsvermogen: 5W
- Overspanningsdetectie
- Levensduur batterij: 14 uur
- Vereiste voeding: 7.2 V DC
- Impedantie (Ohm): 50
- Werkbaar in temperaturen: -15 °C tot +55 °C

Reviews
Schrijf een review
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Super snel geleverd top
Leen

Besteld volgende dag binnen . Echt super goede service ook op de Radio beurzen

bestelling gedaan, volgende dag al geleverd. top
Roel Lindenberg

goede duidelijk website.

Snelle levering, Concurrerende prijzen
Simon

Protofoonweb mag wel iets duidelijker op hun website vermelden dat men een snelle levering nastreeft. Iets waar ik specifiek op let met alle webshops en toch wel Last-Minute iets moet bestellen. Verder gewoon puike winkel met veel info over hun producten

Snelle afhandeling
Martin

De website is toegankelijk, makkelijk te bestellen en snelle aflevering van de bestelde producten.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, kwalitatief super !
Roy

Voor mijn hobby als motor verkeersregelaar bij Stichting Motard Stein maak ik regelmatig gebruik van een portofoon. Aangezien ik liever met eigen materialen werk besloten om een Enrico S100 portofoon te bestellen. Dit op advies van mijn collega motard Roel. Na een gemakkelijk bestel proces de portofoon met bijbestelde accesoires snel ontvangen. Goed verpakt ontvangen.

Uitstekende kwaliteit
Milan

Altijd een goede ervaring rijker, Soms als je iets ongebruikelijks bestelt kan het wat langer duren, maar ze hebben het wel :)

Eindelijk gevonden wat ik zocht
Lucas

Je zou denken dat het in de huidige wereld makkelijk is om alles wat je zoekt online te bestellen, maar als je een portofoon houder voor aan je riem zoekt, is dat blijkbaar nog een hele uitdaging. Bij PortofoonWEB heb ik eindelijk een fijne portofoon houder gevonden waar ik heel blij mee ben.

Goede service, advies en dienstbaarheid!
Robert

Bij vragen over producten, altijd snel en adequaat antwoord. Ik heb voor de toekomst meer spullen nodig en zal dit zeker bij deze firma aankopen!