Motorola PMMN4025A IP54 IMPRES speaker microfoon met alarm button M7 Multi-pin aansluiting

-
+
question-gradient
Staffelkorting
question-gradient
Let op. dit is een
backorder product.
checked

Direct leverbaar. Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis

De Motorola PMMN4025A IMPRES is een schoudermicrofoon welke geschikt is voor de Motorola DP4000 serie. Door de nieuwe ‘windporting’ technologie van Motorola is deze speaker microfoon minder gevoelig voor windgeruis. Hierdoor is de speaker microfoon uitermate geschikt voor buitengebruik. Ook is deze microfoon voorzien van een noodknop. Bovendien heeft de Motorola PMMN4025A een 3.5 millimeter uitgang waarop een oortje kan worden aangesloten. 

IMPRES audio-accessoires verzekeren kwaliteit van communicatie met een optimale audioprestatie. De radio optimaliseert de output voor elk type verbonden audioaccessoire wat resulteert in een consistente weergave. Bijvoorbeeld, als een gebruiker weg kijkt van de luidsprekermicrofoon tijdens het zenden, is de IMPRES microfoon in staat het audio-niveau aan te passen. Door die techniek is de stem van de gebruiker toch duidelijk te verstaan door de ontvangende partij. IMPRES technologie biedt ook ruisonderdrukking die de hoeveelheid achtergrondruis aan de zendzijde verminderen.

 

Specificaties
arrow-down
Artikelnummer: 11999

Specificaties:
- Noodknop: Ja
- Audio Jack: Ja
- Volume controle: Nee
- IP-normering: IP54
- Kleur: Zwart

Reviews
Schrijf een review
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Goede vervangende antenne
Wiebe

De antenne is lang, maar erg flexibel. Beide hebben voor en nadelen. De ontvangst verbeterd over de hele breedte iets. Voor zenden lijkt antenne heel goed 161-170 MHZ en 460-470 MHZ. In de 440-465 MHz heel acceptabel.

Geweldig
Davey

Naar even uit puzzelen hoe het werkte en t leeg halen en opnieuw programeren, zeer handig portofoon en fijn om te gebruiken.

Top bedrijf
Guido

Heb al verschillende keren iets besteld bij PortofoonWeb. Steeds vooraf een goed advies gehad. De levering ging vlot en spullen steeds op tijd binnen gekregen. Een maand geleden had ik een verkeerde multi lader besteld, de omruilprocedure was niet omslachtig en binnen één week had ik de juiste lader in huis. Erg vlotte en goeie service, een aanrader dus om bij PortofoonWeb te bestellen!

Goede service
Alain

Mijn ervaring met portofoonweb is dat men prompt reageert en goede aftersales biedt.

Zeer goed
Jaap

Scanner . Keurig op tijd ontvangen. en een duidelijke handleiding.

Bestelling in backorder
Stephanie

Ik plaatste een bestelling dewelke in backorder stond en dus niet voorradig was, wat ik zelf over het hoofd zag op de website. Mijn onterechte klacht werd bijgevolg ook zeer correct opgevolgd en beantwoordt!

Voldoet aan de verwachting. Batterij wel zeer lang opladen.
Leen Dam

Tijd nemen om kanalen te vinden. Geduld en blijven scannen.

Goede Service
Gerrit van den berg

Goede afleverng