Baofeng DM-5R Plus DMR

Baofeng DM-5R Plus DMR

Het is niet altijd positief nieuws wat wij kunnen vermelden.

Portofoon test
Wij hebben afgelopen weken in januari 2017 de laatste versie van de Baofeng DM-5R Plus met de meest recente firmware kunnen testen. We hadden hoge verwachten maar helaas kwamen wij er al snel achter dat ook de nieuwste versie geen TDMA ondersteund. Zodra je gaat zenden dan neemt de Baofeng Dm-5R Plus volledig twee tijdsloten in beslag dus maakt het geen onderscheid tussen slot 1 en slot2. Daarnaast liep bij het testen de portofoon met regelmaat vast en is hij nog steeds slecht opgewassen tegen (minimaal) signaal gedrag, een weerstation brengt deze portofoon al van zijn padje!. Inmiddels hebben wij 3 verschillende Baofeng DM-5R versies getest afgelopen maanden zonder hetgeen wat er beloofd is dat het echt TierII compatible zou zijn. 

Tytera portofoons
De werkelijkheid is helaas anders. Voorlopig stoppen wij met testen, tot het moment dat wij van Baofeng volledig groen licht ontvangen. Alle klanten die reeds een bestelling hadden gedaan hebben wij het volledige bedrag retour geboekt of een passende oplossing geboden met een goed DMR product wat wel volwaardig TierII is. Op dit moment is nog steeds het beste alternatief de 
TYTERA DMR portofoons. Tytera heeft zich inmiddels al ruim bewezen als professionele counter partij ten opzichte van de gerenommeerde merken als Hytera, Motorola en Sepura. Wij kunnen niets anders zeggen dat je met TYTERA de beste prijs kwaliteit verhouding koopt wat momenteel in de markt verkrijgbaar is.

Terug naar blog overzicht: 

← Vorige Volgende →