Nieuws

 1. Het nieuwe SOLAS verdrag

  Het nieuwe SOLAS verdrag

  Lees hier meer over het Solas verdrag en de nieuwste regelgeving.

  Lees meer >
 2. De 6 voordelen van een digitale portofoon

  De 6 voordelen van een digitale portofoon

  De digitale portofoon is flink in opkomst en zal op termijn de analoge portofoon volledig gaan vervangen. De digitale portofoons kennen veel voordelen waar vele branches om staan te springen

  Lees meer >
 3. Alles over IP Waarden

  Alles over IP Waarden

  Op onze website en in onze blog artikelen spreken wij vaak over IP waardes van een portofoon. Deze IP (Ingress protection) waarden geven aan in hoeverre het apparaat bestand is tegen water en stof. 

  Lees meer >
 4. Welke portofoon is geschikt voor welke branche

  Welke portofoon is geschikt voor welke branche

  Efficiënt communiceren tussen werknemers kan organisaties veel tijd en geld besparen. Zeker wanneer de afstanden tussen de werknemers groot is of de bereikbaarheid bemoeilijkt is. Wie kiest voor een portofoon, kiest daarmee vaak voor de beste en meest kostenbesparende optie. 

  Lees meer >
 5. Op zoek naar de juiste oortjes voor uw portofoon

  Op zoek naar de juiste oortjes voor uw portofoon

  De oortjes die gebruikt worden bij portofoons bieden al jaren een uitkomst voor de gebruikers van portofoons. De oortjes zorgen ervoor dat de communicatie discreet en zonder achtergrondlawaai plaats kan vinden. Hoewel er over de oortjes zelf niet veel bijzonders te vertellen valt, kan het toch raadzaam zijn om even dit artikel te lezen wanneer u op zoek gaat naar de juiste oortjes voor uw portofoon.

  Lees meer >
 6. 8 simpele tips om de levensduur van uw accu te verlengen

  8 simpele tips om de levensduur van uw accu te verlengen

  Het is onoverkomelijk maar de levensduur van uw accu zal naarmate u de portofoon gebruikt achteruit gaan en dat zorgt ervoor dat de accu sneller leeg zal lopen naarmate deze ouder wordt. Gelukkig hebben wij wat tips om de levensduur van uw accu te verlengen!

  Lees meer >
 7. De beste portofoon accessoires

  De beste portofoon accessoires

  Lees alles over de portofoonweb accessoires.

  Lees meer >
 8. De beste Motorola portofoons

  De beste Motorola portofoons

  Motorola is een Amerikaanse multinational die in 1928 is opgericht door Paul Galvin, toen nog onder de naam Galvin Manufacturing Corporation. Na de tweede wereldoorlog is de naam veranderd in Motorola. Het bedrijf staat bekend om de vele innovaties op het gebied van telecommunicatie en claimen de uitvinder te zijn van de portofoon.

  Lees meer >
 9. Motorola T80 Extreme

  Motorola T80 Extreme

  Weer zo’n mooie top walkie talkie van Motorola! Ditmaal hebben wij het over de Motorola T80 Extreme die multi inzetbaar is voor vele activiteiten. Zo is de Motorola T80 Extreme goed inzetbaar binnen de retail, horeca en bij kleine sportevenementen, maar ook voor iedereen die regelmatig outdoor activiteiten onderneemt is deze compacte walkie talkie zeker aan te raden.

  Lees meer >
 10. Japanse kwaliteit van Kenwood

  Japanse kwaliteit van Kenwood

  De portofoons van het Japanse Kenwood staan bekend om de uitstekende kwaliteit voor professioneel gebruik en het optimaal presteren onder veeleisende omstandigheden. Juist om die redenen kiezen veel organisaties en overheden voor de communicatie apparatuur van Kenwood die gebruikt worden tijdens missies, surveillances en het dagelijks werk van hulpdiensten.

  Lees meer >
Pagina