Kenwood Portofoon beveiliger
Algemeen

Kenwood Portofoons

Alles over Kenwood portofoons

Om tijdens het werk snel en effectief op afstand te communiceren, gebruik je bij voorkeur een communicatiemiddel van hoge kwaliteit. Portofoons zijn een ideale oplossing, omdat je collega's op grotere afstand kunt bereiken en de signalen direct worden uitgewisseld. In tegenstelling tot een mobiele telefoon hoef je geen nummer op te zoeken.

 

Een druk op de knop is voldoende om je boodschap uit te spreken. We wijzen je graag op het hoogwaardig merk Kenwood dat voortdurend in ontwikkeling is en de beste portofoons op de markt brengt. In deze blog leggen we de voordelen van Kenwood portofoons aan je voor.

Waarom kiezen voor Kenwood?

Zoek je een portofoon die geschikt is in professionele situaties en die optimaal presteert als het erop aankomt?

De portofoons van Kenwood zijn van hoge kwaliteit en ontzettend betrouwbaar. In veel situaties kun je ervan uitgaan dat je je collega goed kunt bereiken. Van de horeca tot in de eerste hulp, met de portofoons van het Japanse merk communiceer je snel, efficiënt en helder.

Robuust en betrouwbaar

Een portofoon die je nooit in de steek laat? Dat zijn de apparaten van Kenwood. Het robuuste ontwerp van de portofoons draagt eraan bij dat je er langdurig en duurzaam gebruik van kunt maken. Door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid is dit communicatiemiddel in urgente en gevaarlijke situaties van onmisbare waarde.

Stof- en spatwaterdicht

Werk je in een omgeving waar voortdurend vocht en viezigheid aanwezig is? Op de bouwplaats kom je steeds in aanraking met grond en bouwmaterialen. Het is dan onvermijdelijk om je apparatuur altijd volledig schoon te houden. Dat is geen probleem voor de Kenwood portofoons die stof- en spatwaterdicht zijn. Op de bouwplaats of op andere werkplekken waar je in aanraking kom met vocht en stof, kun je dus met hoge kwaliteit blijven communiceren met je collega's.

Handzaam en gebruiksvriendelijk

Ben je gedurende de dag veel in contact met collega's elders in het pand, dan wil je zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn om de ander te bereiken. Waar je bij een mobiele telefoon een nummer moet opzoeken of intoetsen en op de wachttoon wacht, is dat bij de Kenwood portofoon niet het geval. Het apparaat is handzaam en gemakkelijk te gebruiken en binnen een bepaald bereik kun je met één druk op de knop je boodschap doorgeven.

Kenwood portofoons van PortofoonWEB

Snel en efficiënt communiceren, dan doe je het best met Kenwood portofoons. Het bekende merk uit Japan brengt hoogwaardige communicatieapparatuur op de markt waar je altijd op kunt vertrouwen. Deze portofoons vind je ook in ons uitgebreid assortiment. Bekijk het aanbod en bestel het model dat aansluit bij jouw behoeften.

Heb je vragen over het merk of over een van onze andere portofoons? Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord met persoonlijk advies en informatie.

circle-arrow-left Terug naar overzicht