Beveiliging oortje met dubbel oortje
Algemeen

Beveiliging oortje met dubbel oortje

Ook goed te verstaan bij luidruchtige omgevingen

Ervaar je soms ook problemen met om de boodschap via je oortje goed te verstaan? Dit door veel omgevingsgeluid? Met ons nieuwe oortje met een dubbele krulslang is dit verleden tijd.

Oortje voor luidruchtige omgeving.

Iedere beveiliger, horeca medewerker, vrijwilliger of andere portofoon gebruiker die wel eens in luidruchtige omgevingen werkt kent het probleem. Je collega geeft iets aan via de portofoon, dit komt binnen op je oortje. Echter doordat de herrie van de omgeving in je andere oor zo hoog is versta je het bericht niet wat op je oortje binnenkomt.

Er is nu oplossing voor verkrijgbaar. Een oplossing die zo logisch is dat je soms denkt waarom er niet eerder aan gedacht is. Een portofoon oortje met twee krulslangetjes. Je doet in ieder oor een dopje en ook op het andere oor komt nu het bericht binnen. Op deze manier heb je veel minder last van de herrie om je heen. Je kunt alles ineens veel beter verstaan. En mocht je toch je oor even nodig zijn om op een andere manier te communiceren, dan haal je gewoon je oortje even uit een van de oren.

Oortjes getest in luidruchtige omgeving.

De oortjes zijn inmiddels door meerdere bedrijven getest. Dit tot grote tevredenheid van de testers. Een van de testers was een groot beveiligingsbedrijf. Bij een groot luidruchtig evenement waar vaak problemen werden ervaren door het omgevingsgeluid is nu getest met het nieuwe dubbele oortje. Het resultaat was unaniem positief. Met deze oortjes was alles ineens een stuk beter te verstaan dan bij eerdere edities zonder dit oortje.

Zoals je leest zijn wij, maar vooral ook de gebruikers, zeer positief over het beveiligingsoortje met dubbel oortje. Eindelijk een oplossing voor luidruchtige omgevingen die een stuk beter is dan de oude oortjes. Kortom, onmisbaar in veel situaties.

Bijkomend voordeel is dat het oortje is uitgevoerd met de veel gebruikte K1 2-Pins connector. Dit maakt het oortje geschikt voor zeer veel verschillende modellen portofoons.

Oortje voor veel verschillende merken.

Merken als Kenwood, Wouxun, Baofeng, TYT, Tytera en nog veel meer merken maken gebruik van deze aansluiting. Wil je zeker weten of het oortje passend is voor jouw portofoon, neem dan contact met ons op.

 

circle-arrow-left Terug naar overzicht