Baofeng

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe portofoon om de communicatie binnen uw organisatie te verbeteren, heeft u keuze uit tal van verschillende merken en modellen. Een van de bekende portofoonmerken is Baofeng, met een grote diversiteit aan portofoons. Het merk Baofeng is nauw verbonden met het merk Pofung, wat gezien wordt als een zusterorganisatie van Baofeng. Baofeng zelf is een initiatief van de mensen achter Fujian Nanan Baofeng Electronic Co.

Onze top 3 portofoons

geselecteerd door onze specialist
Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

De producten die Baofeng aanbiedt vallen onder het lagere segment, wat duidelijk terug te zien is in de prijs die voor de producten van Baofeng wordt gerekend. Voor nog geen zestig euro heeft u een leuk instapmodel, waarmee u profiteert van een groot bereik en meerdere kanalen kunt gebruiken.

Ideale portofoon voor particulieren

De portofoons die door Baofeng worden aangeboden zijn ideaal voor particuliere gebruikers, doordat ze goedkoper zijn dan de portofoons van veel andere merken. Bij de aanschaf van Baofeng portofoons dient u op verschillende aspecten te letten. Bepaal vooraf voor uzelf waarvoor u de portofoons van Baofeng wenst te gebruiken. Mocht u de portofoon enkel binnen uw woning of op de camping willen gebruiken, dan heeft u voldoende aan een wat kleiner bereik. Bij het gebruik van deze portofoons tijdens een wintersportvakantie is een groot bereik echter essentieel. Door een verschil in snelheid kunnen er al snel grote afstandsverschillen ontstaan op de piste.

Naast het bereik van de Baofeng portofoons kan ook het aantal kanalen wat u kunt gebruiken een rol spelen bij het maken van uw keuze. Als particulier zult u voldoende hebben aan twee of maximaal drie kanalen. Voor grotere organisaties is het echter essentieel dat zij meerdere groepen aan kunnen maken voor de verschillende afdelingen of beveiligers van het bedrijf. De portofoons van Baofeng staan garant voor een grote mate van duurzaamheid en een hoge kwaliteit. Zo kunt u jaren vooruit met deze portofoons!

Hulp bij het maken van een keuze

Vindt u het lastig om een geschikte Baofeng portofoon te vinden? Op onze website vindt u per portofoon een uitgebreide beschrijving van de specificaties en functies van een portofoon. Zo weet u precies wat u van de portofoon mag verwachten! Houd er rekening mee dat het bereik van een portofoon in werkelijkheid iets kleiner zal zijn dan vooraf aangegeven wordt. Dit komt doordat het signaal verzwakt kan worden door betonnen en metalen constructies tussen twee portofoons.

Mocht u vragen hebben over het gebruik van de portofoons van Baofeng, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u van passend advies te voorzien over de verschillen tussen de portofoons van Baofeng! Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Naar wat voor type portofoon bent u momenteel op zoek?