Icom IC-U20SR, compacte hoogwaardige portofoon
Algemeen

Icom IC-U20SR, compacte hoogwaardige portofoon

Geschikt voor o.a. bediening, horeca, hotel, evenement, groothandel of winkel.

Een van de nieuwste portofoons in ons assortiment is de Icom IC-U20SR. Een compacte vergunningvrije portofoon met veel mogelijkheden. Daarnaast geschikt voor veel verschillende situaties en omgevingen.

Hoogwaardige Icom portofoons

Icom kennen we van veel verschillende hoogwaardige portofoons. Denk je aan Icom, dan denk je eigenlijk automatisch aan een kwalitatief hoogwaardig product. Het merk is bij de meeste mensen bekend bij zowel marifoons als portofoons. Met de Icom IC-U20SR hebben we het over een van de nieuwste portofoons van dit merk.

De Icom IC-U20 is een compacte portofoon die bij uitstek geschikt is voor gebruik bij bijvoorbeeld horeca, bediening, winkel, hotels, groothandel of een kleiner festival. Dit model kan als vergelijkbaar alternatief worden gezien van de bekende Motorola CLP446e of de Kenwood PKT-23. Qua formaat, zendvermogen en functies zijn alle drie genoemde modellen vergelijkbaar te noemen.

Vergunningvrije portofoon met veel functies

De IC-U20 is een vergunning vrije portofoon met een frequentiebereik van 446.0025 tot 446.19375 mHz en is voorzien van 16 kanalen. Door de IP54 gradatie is de portofoon stofvrij en spatwaterdicht. De portofoon heeft 2 programmeerbare toetsen. Daarnaast zit er een oranje noodknop aan de bovenzijde van de portofoon die door lang in te drukken een noodsignaal kan uitzenden naar andere portofoons die op het vooraf gedefinieerde kanaal aanwezig zijn. De portofoon is te programmeren via de zogenoemde "over the air" functie. Wanner er een portofoon aan de computer is aangesloten kunnen de overige portofoons gekloond worden.

 S3 2-Pins accessoirepoort

Kort samengevat hebben we het met de Icom IC-U20 over een portofoon die voor veel personen geschikt kan zijn. Mede door het compacte formaat zul je deze veel tegenkomen in de eerder genoemde omgevingen. De portofoon is voorzien van een S3 2-Pins accessoirepoort. Hiervoor zijn veel accessoires beschikbaar, deze vind je hier.

Om het helemaal makkelijk te maken hebben we van deze portofoon al een aantal bundels gemaakt met verschillende oortjes. Deze vind je hier.

Mocht je vragen hebben over of interesse hebben in de Icom IC-U20SR dan horen we dit natuurlijk graag. Schroom in dat geval niet om contact met ons op te nemen.

 

circle-arrow-left Terug naar overzicht