Icom Hand Marifoons
Algemeen

Icom Hand Marifoons

Genoeg keuze bij PortofoonWEB

PortofoonWEB uit het mooie Friesland is niet alleen totaal leverancier als het gaat om Portofoons & Mobilofoons, maar sinds kort ook als het gaat om hand Marifoons. Het seizoen is aangebroken, de boten gaan weer te water of worden klaar gemaakt. Afgelopen winter heeft u hard gestudeerd en met succes het certificaat behaald voor Marcom A of B dan wordt het tijd om ook een serieuze (Hand) Marifoon aan te schaffen.

Wij van PortofoonWEB kunnen u een behoorlijke diversiteit aanbieden als het gaat om (hand) marifoons wel of niet met Atis en of Ais, of de nodige antenne's mobiel en of vast en de eventuele coax kabels met de juiste connectoren. Kortom als het gaat om communicatie voor (portable) Marifonie dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sinds begin 2015 is PortofoonWEB ook officieel leverancier voor Icom producten. Icom is een professioneel merk uit Japan als het gaat om portable marifoons of vaste marifoons, en alles wat daarbij komt kijken. 

Zie de 
Icom IC-M73 getest als beste handmarifoon volgens de Waterkampioen. Of zie de zeer betaalbare Icom IC-M25  Voor het complete marifoon overzicht klik hier.

Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht