Motorola CLP446 Mini Portofoon
Algemeen

Motorola CLP446 Mini Portofoon

Ultra compacte vergunningvrije portofoon

De Motorola CLP446 is een vergunning vrije ultra compacte professionele mini portofoon van slechts 67,5 gram. Deze mini portofoon is speciaal ontwikkeld voor gebruik in retail omgeving, horeca & hotel.

Gebruiksvriendelijke compacte portofoon
Deze zeer gebruiksvriendelijke portofoon met geringe afmeting van slechts 88x50x19mm is voorzien van een ingebouwde antenne en kan daarom eenvoudig onder de werkkleding worden verborgen. Het meegeleverde oortje is eenvoudig aan te brengen en comfortabel te dragen, ook bij langer gebruik op een dag. Ondanks zijn beperkte afmeting bied deze portofoon wel alle functionaliteit van een volwassen portofoon als knoppen voor kanaalkeuze, volume regeling, headset aansluiting, PTT Push to Talk button en wordt compleet geleverd met een tafel snel lader (Docking Station). 

Voorzien van 8 kanalen
De Motorola CLP-446 is voorzien van 8 kanalen die elk voorzien zijn van een eigen kleur die wordt weer gegeven op de handige led-indicator (Smart Status Glow Light). Naast de weergaven van het kanaal kan er op de Smart Status Glow Light ook informatie worden weergegeven van oa batterij, zenden en ontvangen. Uiteraard kan de Motorola CLP446 probleemloos worden uitgebreid naar meerdere gebruikers, 2, 6, 10 , 25 of meer is geen enkel probleem. Stop met, niet of langzaam functionerende oplossingen als DECT telefoons en GSM. Begin vandaag nog met snel en comfortabel communiceren door gebruik te maken van Motorola CLP446 Mini portofoons. 

De perfecte onopvallende portofoon
Kortom de 
Motorola CLP446 is een uitstekende professionele mini portofoon voor alle situaties waarbij portofoon gebruik niet te opvallend moet zijn maar wel een belangrijk onderdeel uitmaakt van uw bedrijf voering. Wij van PortofoonWEB hebben inmiddels ruime ervaring met dit model in gebruik bij diverse internationale fastfood restaurants, groot winkel bedrijven, supermarkten, retail, horeca, diverse grote bouwmarkten en ketens. Deze ervaringen delen wij graag met nieuwe bedrijven, en maken dan ook graag een offerte op maat naar uw behoeften. 

Meer informatie of dit product bestellen 
klik hier:


 

 Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht