Motorola T80 Extreme
Algemeen

Motorola T80 Extreme

Een van de topmodellen van Motorola.

Weer zo’n mooie top walkie talkie van Motorola! Ditmaal hebben wij het over de Motorola T80 Extreme die multi inzetbaar is voor vele activiteiten. Zo is de Motorola T80 Extreme goed inzetbaar binnen de retail, horeca en bij kleine sportevenementen, maar ook voor iedereen die regelmatig outdoor activiteiten onderneemt is deze compacte walkie talkie zeker aan te raden.

Compacte waterdichte portofoon
De walkie talkie is zeer compact qua formaat en door de gele kleur is de portofoon eenvoudig terug te vinden in het zand of in de sneeuw. De behuizing is zeer robuust en kan zeker tegen een stootje. Een fikse regenbui of opspattend water is ook absoluut geen probleem voor de Motorola T80 Extreme want deze is namelijk waterdicht. En mocht het donker worden dan is alle informatie op de walkie talkie nog goed af te lezen van de verlichte LCD display.

Portofoon met veel functies
De Motorola beschikt over 8 PMR kanalen en 121 subkanalen waardoor er altijd wel een vrij kanaal te vinden is. Het maximale bereik is onder ideale omstandigheden 10 kilometer, maar houd er rekening mee dat in dichtbebouwd gebied dit bereik kan afnemen. Tevens zijn er ook vele handige functies terug te vinden in deze walkie talkie, zoals de VOX functie voor handsfree communicatie, vibracall waarmee het apparaat geen geluid maakt maar gaat vibreren wanneer u wordt opgeroepen en de babyfoon functie maakt het mogelijk om de T80 Extreme ook thuis te gebruiken wanneer uw kind ligt te slapen.

Compleet pakket
Kortom, de Motorola T80 Extreme biedt voor vrijwel iedere situatie de oplossing en is direct inzetbaar. Bij de T80 Extreme worden snelladers, riemclips, headsets, adapters en een desktop lader meegeleverd.

Bekijk de Motorola T80 Extreme nu op PortofoonWEB.nl.

Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht