POC PTT over cellular
Algemeen

POC PTT over cellular

POC oftewel push to talk over cellular is dat iets nieuws?



POC oftewel push to talk over cellular is dat iets nieuws? Ja en nee. Het is een techniek die al vele jaren bestaat maar met name sinds 2017 flinke stappen heeft genomen in zowel professionaliteit als gebruik.

Smart Portofoons
De 
Smart Portofoons hebben de afgelopen twee jaar flink in populariteit gewonnen bij portofoon en mobilofoon gebruikers die meer wilden dan enkel communiceren PTT en daarbij ook onbeperkt bereik willen. Simpel gezegd zijn de mogelijkheden bij de juiste POC oplossing onbeperkt evenals het bereik. Alle communicatie vindt plaats over internet, dat kan zijn via een Wifi verbinding of via het 3G en 4G GSM data netwerk. Sinds de dekking van 3G en 4G internet data overal mogelijk is bied dat ongekende kansen in push to talk oplossingen doordat jezelf geen netwerk (infrastructuur) hoeft op te zetten. 

Smart Portofoon netwerk
Daarnaast is mobiel internet tegenwoordig zeer goedkoop en voor iedereen toegankelijk. Bij PortofoonWEB zijn wij als een van de eerste bedrijven in Nederland ingestapt in de POC markt eind 2016, en begin 2017 hadden wij de eerste klanten operationeel op onze professionele 
Smart Portofoon netwerk. Inmiddels kunnen wij met trots zeggen dat dagelijks honderden gebruikers gebruik maken van onze professionele POC oplossing. Begin 2018 kwamen er meer oplossingen op de markt waaronder ook goedkopere alternatieven die gebruik maken van het (gratis) Zello netwerk. 

Wil je meer weten over wat is POC lees dan het 
volgende blog bericht en klik hier.

Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht