Digitaal voor de prijs van Analoog
Algemeen

Digitaal voor de prijs van Analoog

De TYT DP-290 Portofoon

Met de TYT DP-290 koop je een volwassen digitale portofoon voor de prijs van een analoge portofoon. De TYT DP-290 is een zeer robuust en eenvoudig te bedienen Digitale DPMR Portofoon.

Eenvoudige portofoon in gebruik
Deze TYT DP290 is speciaal in de markt gebracht voor gebruikers die op een betaalbare manier kennis willen maken met digitale communicatie. Het eenvoudige ontwerp van deze TYT DP 290 maakt het werken met deze portofoon voor iedereen begrijpelijk. Zoals wij wel zeggen (Mien Dobbelsteen Proof). Met zijn 16 vrij programmeerbare kanalen bent u volledig vrij met u programmering zonder beperkingen zowel voor analoog als digitaal. De TYT DP-290 is in analoge modus ook met CTCSS / DCS te gebruiken, dit geeft u de volledige vrijheid om geen beperkingen te hebben in een migratie van analoog naar digitaal. In Digitale mode DPMR heeft u de mogelijkheid om Encryptie toe te passen waardoor afluisteren onmogelijk wordt gemaakt en zorgt voor een veilige en vertrouwelijke communicatie. De kanalen zijn zelfs in Mixed mode te programmeren zodat de portofoon op 1 kanaal analoog en digitaal is te gebruiken.

Portofoon voor luidruchtige omgeving
Deze portofoon is ook in lawaai intensieve omgevingen zeer goed te gebruiken. Door de vocoder chip worden alle bijgeluiden weg gefilterd, en de audio output van deze portofoon is ruim 1watt. DPMR is vergelijkbaar met DMR maar maakt gebruik van slechts een tijdslot. Voordeel hiervan is dat de audio kwaliteit door de grotere bandbreedte van extreem hooge kwaliteit is (Zelfs beter dan DMR), wat de verstaanbaarheid in combinatie met spraak filtering subliem maakt. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden en lawaai intensieve omgeving blijf je verstaanbaar.

Portofoon met K1 aansluiting
Tevens maakt deze portofoon gebruik van de K-Type Kenwood aansluiting. Voor dit type aansluiting hebben wij een zeer groot aanbod van betaalbare oortjes, headset, speaker microfoons, motor helm systemen etc. Met een USB programmeer kabel voor slechts 12,50 Euro kun je volledig via de computer deze portofoon programmeren en beheren. Wij kunnen gratis een standaard programmering verzorgen, specifieke programmeren zijn mogelijk op aanvraag.

Terug naar blog overzicht: