TYTERA MD-8500 DMR Repeater
Algemeen

TYTERA MD-8500 DMR Repeater

Analoge en Digitale PMR repeater

De Tytera MD-8500, een gecombineerde Analoge en Digitale DMR repeater. Volledig compatibel met Hytera en Mototrbo Tier2 DMR, daarnaast ook gewoon als Analoge repeater te gebruiken met CTCSS/DCS. Met de SMART detection detecteert deze repeater zelf of er een DMR of Analoog signaal op het zelfde kanaal binnen komt.

Repeater voor Analoog en Digitaal netwerk
Door de combinatie van Analoog en Digitaal heb je geen beperkingen als je wilt migreren van Analoog naar een Digitaal netwerk met je portofoons en of mobilofoons. Standaard in digitale DMR TDMA modus kan er gewerkt worden met twee tijdsloten wat de capaciteit verdubbeld. Deze
Tytera MD-8500 is een zeer aantrekkelijk geprijsde professionele repeater met alle functionaliteiten van de wel bekende merken. Deze repeater is leverbaar in VHF of UHF versie met een vermogen van 50watt.

Complete repeater
Met zijn robuuste behuizing, duidelijk en helder LED indicatie display, ingebouwd koeling systeem en hoge voltage & temperatuur beveiliging maken dit tot een zeer betrouwbaar repeater systeem. De ruime behuizing bied ook plek voor 3th party duplex filter en kan ingebouwd worden in een 19"rack. Wij leveren deze repeater compleet met ingebouwde voeding en een Duplex Cavity filter. Bij bestelling kunt u de in en uitgang frequentie opgeven zodat het filter voor u professioneel afgeregeld wordt met een spectrum Analyzer. 

Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht