TYTERA MD-380 met GPS
Algemeen

TYTERA MD-380 met GPS

DMR portofoon met GPS

Nu ook verkrijgbaar de TYTERA MD-380 serie portofoon met GPS. Na het grote succes van de waterdichte opvolger de TYTERA MD-390 heeft TYT nu toch ook besloten een 380 serie uit te rusten met GPS.

5Watt DMR Portofoon
Tytera MD-380 met GPS is de nieuwste 380 serie UHF 5Watt DMR Portofoon. Dit model is uniek in de markt omdat de programmering hand matig is aan te passen via het front panel, Front Panel Programmering (FPP). Tevens uniek in dit prijs segment is dat deze dmr portofoon is uitgerust met GPS. De Tytera MD380 heeft een prachtig helder full color display en beschikt over maar liefst 1000 vrij programmeerbare kanalen. Volledige compatibel met Hytera, Sepura, en Mototrbo Tier1 & Tier2 DMR, daarnaast ook gewoon analoog te gebruiken inclusief CTCSS/DCS en via toetsenbord ook DTMF.

Analoge en Digitale Portofoon
Door de combinatie van Analoog en Digitaal heeft u geen beperkingen als u wilt migreren van Analoge portofoons naar Digitale portofoons binnen uw netwerk. In Digitale mode DMR heeft u de mogelijkheid om Encryptie toe te passen waardoor afluisteren onmogelijk wordt gemaakt en zorgt voor een veilige en vertrouwelijke communicatie. Met een 
USB Programmeer kabel voor slechts 12,50 Euro kunt u volledige via de computer deze portofoon programmeren, maar ook software updates uitvoeren voor nieuwe functionaliteit in de toekomst. Als extra wordt deze Tytera MD 380 GPS geleverd met een gratis korte 9.5 cm en lange 17cm UHF Antenne. 

Portofoon met een helder display
De TYT MD-380 GPS is uitvoerig getest door onze test panel. Onze beta testers waren uitermate enthousiast over dit product, met name het makkelijk programmeren van de portofoon via de programmeer software en FPP. De audio kwaliteit van zowel Analoog als Digitaal in combinatie met een zeer groot en helder full color display maken dit een tot en prachtige DMR Portofoon. Tevens maakt deze portofoon gebruik van de K-Type Kenwood aansluiting. Voor dit type aansluiting hebben wij een zeer groot aanbod van betaalbare oortjes, headset, speaker microfoons, motor helm systemen etc.

Terug naar blog overzicht: 

Meer nieuws? Of je nou verder of terug wil lezen, wij weten de weg.