Yaesu FTA-750L Luchtvaart portofoon
Algemeen

Yaesu FTA-750L Luchtvaart portofoon

Als betrouwbare backup of als hoofdsysteem

Deze portofoon is perfect als betrouwbare back-up of als hoofd communicatie systeem tijdens u vluchten of ballonvaart. Ook ideaal voor de serieuze vliegtuig spotter!

De Yaesu FTA-750L is een Portofoon bedoeld voor communicatie in de luchtvaart band zenden en ontvangen 118 - 137 Mhz, ontvangst van 108 - 137 Mhz. AM. Deze portofoon is perfect als betrouwbare back-up of als hoofd communicatie systeem tijdens u vluchten of ballonvaart. Tevens bied deze Portofoon ook ruime mogelijkheden om eenvoudig te navigeren met GPS Waypoints en ILS.

Met het extra grote LCD-scherm is het eenvoudig om te communiceren over de airband en bovendien gebruik te maken van de VOR- en ILS-navigatiefuncties (inclusief glide slope) op de NAV-band. Daarnaast is navigatie met waypoints mogelijk door de ingebouwde GPS-ontvanger. Het gloednieuwe menu is makkelijk te bedienen via iconen, waardoor het eenvoudig is om door alle functies van deze luchtvaartportofoon te bladeren, zoals het aanroepen van de tweehonderd kanalen. Daarnaast is de FTA-750L eenvoudig te programmeren met gratis software en de meegeleverde USB-kabel.

Yaesu maakt in zijn klasse de beste, en meest veelzijdige Luchtvaart Portofoons verkrijgbaar in de markt. 
Lees de vele reviews en bekijke deze presentatie video over dit product en u zal direct overtuigd zijn.

 


Deze portofoon bestellen of meer informatie klik hier


 
 

Terug naar blog overzicht: