De perfecte portofoon voor elke branche.

Elke branche heeft andere voorwaarden aan hun communicatiebehoeften. Efficiënte communicatie kan de productiviteit verhogen of zorgen voor een veilige werkomgeving. In noodsituaties moet je snel kunnen handelen en de juiste portofoon draagt hieraan bij. Of het nu om een klein bedrijf of een grote fabriek gaat, iedereen is gebaat bij goede communicatie. Een robuuste portofoon die tegen een stootje kan is van belang in bijvoorbeeld de bouw. Een klein en handzaam formaat is handig in de horeca, in winkels of in de beveiliging. In het magazijn of een bedrijfshal is het juist weer belangrijk om ruis uit de lijn te houden. Zo hebben wij voor elke branche een speciaal assortiment samengesteld. Je vindt hier de perfecte portofoon voor jouw branche!

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Goede vervangende antenne
Wiebe

De antenne is lang, maar erg flexibel. Beide hebben voor en nadelen. De ontvangst verbeterd over de hele breedte iets. Voor zenden lijkt antenne heel goed 161-170 MHZ en 460-470 MHZ. In de 440-465 MHz heel acceptabel.

Geweldig
Davey

Naar even uit puzzelen hoe het werkte en t leeg halen en opnieuw programeren, zeer handig portofoon en fijn om te gebruiken.

Top bedrijf
Guido

Heb al verschillende keren iets besteld bij PortofoonWeb. Steeds vooraf een goed advies gehad. De levering ging vlot en spullen steeds op tijd binnen gekregen. Een maand geleden had ik een verkeerde multi lader besteld, de omruilprocedure was niet omslachtig en binnen één week had ik de juiste lader in huis. Erg vlotte en goeie service, een aanrader dus om bij PortofoonWeb te bestellen!

Goede service
Alain

Mijn ervaring met portofoonweb is dat men prompt reageert en goede aftersales biedt.

Zeer goed
Jaap

Scanner . Keurig op tijd ontvangen. en een duidelijke handleiding.

Bestelling in backorder
Stephanie

Ik plaatste een bestelling dewelke in backorder stond en dus niet voorradig was, wat ik zelf over het hoofd zag op de website. Mijn onterechte klacht werd bijgevolg ook zeer correct opgevolgd en beantwoordt!

Voldoet aan de verwachting. Batterij wel zeer lang opladen.
Leen Dam

Tijd nemen om kanalen te vinden. Geduld en blijven scannen.

Goede Service
Gerrit van den berg

Goede afleverng