Inrico T620 4G LTE POC Zello Portofoon GPS, Wifi en Bluetooth OP=OP

-
+
Staffelkorting

De Inrico T620 is een professionele POC portofoon geschikt voor 4G LTE en 3G welke gebruikt kan worden met de meeste POC apps als Zello, echolink, Teamspeak, RealPTT etc. Dit toestel is eenvoudig in gebruik zonder veel extra toetsen maar wel voorzien van een klein 1,3" display voor de nodige informatie. Door zijn eenvoud en robuuste IP54 stof en spatwaterdichte body is dit toestel breed inzetbaar en leent zich ook zeer goed om in te zetten bij verhuur. Mocht het harder gaan regenen dan stop je dit compacte model zo in je binnenzak. De Inrico T620 is verder voorzien van GPS, Wifi en Bluetooth wat hem zeer compleet en veelzijdig maakt. Portofoon heeft een 4000Mah Li-ion accu welke een gebruik tijd heeft van 12 uur en een stand-by tijd van maar liefst 80 uur. Toestel is voorzien van Motorola M5 multipin aansluiting voor aansluiten van headsets en speaker microfoons. 

Voorzien van een rode alarmering knop incombinatie met GPS maakt het mogelijk om een alarmering met positie melding af te geven. Dankzij het Android 7.0 besturing systeem en snelle processor maakt dit tot een zeer goed toestel. De Inrico T620 is verder voorzien van een extra grote speaker voor zeer hard en heldere geluidweergave en een Motorola M5 accessoire poort aansluiting. Dit model kan zowel op het snelle 4G en oude 3G data netwerk gebruikt worden met elke gewenste provider. Wil je geen gebruik maken van een provider en ben je altijd in het bereik van een Wifi netwerk geen enkel probleem zolang het toestel maar verbonden is met Internet blijf je in verbinding. Het programmeren en instellen van Zello of andere POC app gaat eenvoudig via de console remote software en USB kabel.         

Ben je nog niet Zello? Klik dan hier voor meer informatie over het Zello netwerk.

Zello is de applicatie (App) welke in twee varianten verkrijgbaar is. Je hebt Zello Personal welke gratis is klik hier voor meer informatie. Daarnaast heb je Zello Work voor de (groot) zakelijk gebruiker welke de betaalde variant is klik hier voor meer informatie. PortofoonWEB bied geen support bij installatie en gebruik klaar maken van dit product. De app is door de gebruiker zelf eenvoudig te installeren via de app store op het toestel. Daarnaast heeft Zello een eigen support desk waar je terecht kunt met al je vragen.

Bent u op zoek naar een professionele IP Radio oplossing dan adviseren wij ons Smart Portofoon platform klik hier. Met ons Smart Portofoon platform en toestellen bieden wij de oplossing voor bedrijfskritische communicatie. Volledige en professionele support met eigen technische dienst. U bent dan volledig ontzorgt van implementatie tot en met gebruik training in combinatie met een maximale uptime. Daarnaast biedt dit systeem veel extra’s als centrale meldkamer, gps tracking, logboek registratie, alarmering, video streaming en nog veel meer. Klik hier voor alle informatie.

Inhoud van het pakket:
1x Inrico T620 4G LTE, 1x lader, 1x Accu 4000Mah Li-ion, 1x Manual 

Specificaties
Artikelnummer: 11784

Aantal belangrijke specificaties voor de Inrico T640 4G Portofoon:
- Landelijke dekking
- Europese dekking
- Wereldwijde dekking
- Android unlocked! 
- M5 Type Motorola multi pin aansluiting. 
- Android 7 met Google Play store
- GPS
- Bluetooth
- MTK6737 1,2Ghz processor
- 512+4GB ram geheugen uitbreidbaar naar 32GB
- 4G LTE, 3G,en Wifi
- GSM 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 Mhz 3G: WCDMA 2100Mhz
- Dual SIM. Std SIM en Micro SIM card
- PTT (Push-to-talk) button
- 4000mAh Li-ion Accu
- 120 uur standby 
- Private Call
- Group Call
- Geen provider lock (Unlocked)
- Extreem helder geluid door extre grote luidspreker van 40mm
- IP54 Militaire kwaliteit
- Afmeting 116 x 61 x 26mm
- Gewicht 200 gram inclusief accu

Reviews (1)
Luc heeft dit product beoordeeld
Getest voor Zello. Pas op dit is niet "plug and play"! Er is begeleiding nodig maar je vindt instructies via portofoon website of op het internet. Eerst wat zoeken maar toch gelukt om de knoppen te programmeren met extra software uit de play store (Total Control voor interface en buttonmapper pro voor knoppen). Eens geprogrammeerd werkt het systeem via data sim kaart heel goed. Klein en handig, lange batterijduur zoals in de specificaties. Contacten met Portofoonweb heel aangenaam en snel.
Schrijf een review voor dit product
Bekijk de bundels van dit product

Staat jouw product er niet tussen of heb je meer informatie nodig?

Neem contact op en vraag om advies.

Klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 9,2

Geweldig en met Kennis en Kunde Geholpen.
Ronald

Ik had weer een paar zaken nodig, zoals een nieuwe Marifoon antenne set. Kreeg weer een vriendelijke en altijd meedenkende eigenaar aan de lijn. ook was het weer snel binnen. Nogmaals vriendelijk dank voor de snelle service. Tot de volgende keer. Groetjes, Ronald.

Snelle levering
Hans

Goedkoop Goed product Goede site

Bestelling geplaatst en keurig op de hoogte gehouden van de reis van het pakketje
Henk

Bestelling snel en goed verpakt ontvangen.

Perfect
Marcel Geevers

Leverd altijd snel

snel gelevert product zoals omschreven
roy

voeding besteld snel gelevert

goede service
pier wassenaar

komt afspraken na correct behandeld

Klasse
Brigitte Desair

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Super snel geleverd top
Leen

Besteld volgende dag binnen . Echt super goede service ook op de Radio beurzen