De beste portofoon accessoires
Algemeen

De beste portofoon accessoires

Lees alles over de portofoonweb accessoires

Wanneer u intensief gebruik maakt van uw portofoon(s) zijn goede accessoires onmisbaar. Met behulp van accessoires kunt u de communicatie zo efficiënt mogelijk maken en vaak komt het de levensduur van uw apparatuur ook ten goede. Zeker wanneer u gebruik maakt van een beschermhoes of tas.

Oplader en batterijen
Een volle accu is natuurlijk altijd gewenst wanneer u start met het gebruik maken van de portofoon. Voor vele portofoons en 
walkie talkies zijn daarom snelladers ontwikkelt die makkelijk te plaatsen zijn op een bureau of tafel.

Handsfree Kits
Veel portofoons beschikken over een VOX functie wat het mogelijk maakt om handsfree te communiceren met andere gebruikers op uw kanaal. Echter wanneer de portofoon is bevestigd aan uw kleding of uniform moet u alsnog de portofoon pakken om duidelijk een boodschap door te geven. Hiervoor bieden headsets de uitkomst. Daarnaast is ook de boodschap niet voor omstanders hoorbaar en is het in lawaaierige ruimtes zoals een discotheek ook goed toepasbaar. Let goed op bij het kopen van een handsfree kit of de aansluiting compatibel is met uw portofoon en ga op onderzoek uit welk oortje het beste past in uw situatie.

Headsets
Headsets komen uitstekend van pas in tal van situaties en beroepen. Zeker wanneer u de handen vrij wilt hebben om bijvoorbeeld een apparaat te bedienen bieden headsets een uitstekende uitkomst. Let bij het kopen van een headset op de kwaliteit van de speaker en de microfoon. Zo blijft de communicatie optimaal.

Gehoorbeschermers

Gehoorschade is helaas niet meer te herstellen. Het is daarom belangrijk dat u goede gehoorbescherming draagt tijdens uw werkzaamheden. Maar hoe kunt u dan uw portofoon afluisteren? Daarvoor bestaan gelukkig gehoorbeschermers met ingebouwde luidspreker waardoor u kunt luisteren en tegelijkertijd uw trommelvliezen beschermt.

Luidsprekers en microfoons
De 
microfoons kunnen goed gebruikt worden in luide omgevingen. Vele zijn namelijk uitgerust met ruisonderdrukking waardoor de boodschap zelfs in luide omgevingen goed wordt verzonden naar de andere ontvanger. De ingebouwde luidspreker heeft vaak meer vermogen waardoor het bericht ook weer goed afgeluisterd kan worden.

Antennes
Slecht bereik? Een grotere antenne kan goed van pas komen in bepaalde gebieden waar het bereik niet optimaal is. Zeker in dicht bebouwde gebieden kan slecht bereik voorkomen. Bent u met de portofoon dus vaak werkzaam in dit soort gebieden? Rust het apparaat dan uit met een grotere antenne.

Beschermhoezen
Wanneer er geïnvesteerd is in goede apparatuur, wilt u deze natuurlijk ook goed beschermen. Beschermhoezen zorgen voor dat extra stukje bescherming en ze zijn zo ontworpen dat het de gebruiker niet zal hinderen. Bekijk hier alle accessoires op PortofoonWEB.nl

Terug naar blog overzicht:

 

circle-arrow-left Terug naar overzicht