Icom Marifoons
Algemeen

Icom Marifoons

Icom M-323 compleet met Atis en GPS

 Icom is bij veel marifoon gebruikers een bekend merk. Zo ook de modellen welke Icom op de mark heeft gebracht. Bijvoorbeeld de zeer complete en betaalbare Icom IC-M323 marifoon, compleet met ATIS en GPS. Hier gaan we vandaag iets meer over vertellen.

Gebruiksvriendelijke marifoon
De Icom IC-M323 is uitermate makkelijk in zijn bediening met zijn softkey's en nieuwe doordachte interface. Handig te bedienen via enkel de up en down toetsen en de handige draaiknop maakt deze marifoon geschikt voor elke gebruiker, inclusief kanaal 31 marifoon.

De Icom IC M323 is compact en waterdicht volgens de IPX7 norm, waardoor deze ook onder de meest extreme omstandigheden gebruikt kan worden. Met zijn grote full dot-matrix display zorgt ervoor dat het onder alle omstandigheden en voor iedereen duidelijk is af te lezen, zelfs onder zeer slechte omstandigheden of inkijk hoek. Deze compacte marifoon is DSC-D marifoon is ideaal ook voor schepen waar de ruimte beperkt is.

Ondanks dat de Icom ICM323 compact is heeft deze marifoon wel een zeer grote luidspreken aan boord wat zeer ten goede komt van de audio kwaliteitl. Daarnaast heeft deze marifoon ook de welbekende Aqua Drain functie van Icom wat het water uitwerpt uit de luidspreker mocht deze nat worden. Deze marifoon is compleet uitgerust met GPS Functionaliteit. PortofoonWEB bied een 
compleet aanbod als het gaat om alles wat met marifonie heeft te maken. Wij leveren Antenne's, Coax kabels, Hand Marifoons en een zeer deskundig persoonlijk advies.Terug naar blog overzicht:

 

circle-arrow-left Terug naar overzicht