TYTERA DMR Portofoons
Algemeen

TYTERA DMR Portofoons

Digitaal voor de prijs van analoog

 Met de Tytera Professionele Digitale DMR portofoons koop je en DMR portofoon voor de prijs van een Analoge portofoon. Niets staat dit merk meer in de weg om de markt te veroveren waarin traditioneel alleen merken als Motorola en Hytera voorkwamen. Dit nieuwe merk TYT / Tytera gaan we de aankomende periode nog veel van horen en zeker veel van zien.


Tytera MD-390
We lichtten vandaag de
Tytera MD-390, de nieuwste Digitale IP67 waterdichte DMR portofoon van Tytera, uit. De Tytera MD390 wordt geleverd met een krachtige 2200Mah Li-ion Accu en waterdichte IP67 Headset. Deze nieuwe Tytera MD-390 DMR portofoon gebruikt een transflective LCD Display waardoor het display ook in direct zonlicht goed afleesbaar is.

Deze portofoon beschikt voice recording wat maximaal 8 uur kan opnemen, en maar liefst 1000 vrij programmeerbare kanalen. Dit model is uniek in de markt omdat de programmering hand matig is aan te passen via het front panel, Front Panel Programmering (FPP). Volledige compatible met Hytera en Mototrbo Tier1 & Tier2 DMR, daarnaast ook gewoon analoog te gebruiken inclusief CTCSS/DCS en via toetsenbord ook DTMF.

Door de combinatie van Analoog en Digitaal heeft u geen beperkingen als u wilt migreren van Analoge portofoons naar Digitale portofoons binnen uw netwerk. In Digitale mode DMR heeft u de mogelijkheid om Encryptie toe te passen waardoor afluisteren onmogelijk wordt gemaakt en zorgt voor een veilige en vertrouwelijke communicatie.

Met een USB programmeer kabel voor slechts 12,50 Euro kunt u volledige via de computer deze portofoon programmeren, maar ook software update's uitvoeren voor nieuwe functionaliteit in de toekomst. Als extra wordt deze Tytera MD 390 geleverd met een gratis korte 9.5 cm en lange 17cm UHF Antenne.Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht