Motorola CLK 446
Algemeen

Motorola CLK 446

De uitgebreide broer van de CLP 446

Een van de bekendste en best gewaardeerde portofoons is de Motorola CLP446. Iets minder bekend is de Motorola CLK446. Maar minder bekend betekend niet direct minder geliefd. Ook dit model wordt veel gebruikt. Je komt de CLK 446 veel tegen in de retail en horeca. Maar ook op evenementen en bij diverse BHV organisaties komt het gebruik van dit model heel veel voor.

Portofoon in twee uitvoeringen
De Motorola CLK 446 bestaat in een tweetal uitvoering. De CLK 446 mini portofoon en de CLK 446 Pro Plus mini portofoon. De CLK 446 is de vergunningsvrije uitvoering met 0,5 watt zendvermogen. De CLK 446 Pro Plus is de sterkere broer in het geheel. Dit vergunning model heeft een zendvermogen van 1,0 watt. Met dit extra zendvermogen kan in het open veld een maximaal bereik van 7 kilometer worden gehaald. Dit is al 2 kilometer verder dan het bereik van de CLK446 mini, heeft op een open veld een maximum bereik van 5 kilometer. Mocht het bereik alsnog niet groot genoeg zijn dan kan er bij de CLK446 Pro Plus ook nog worden gekozen om met een repeater het bereik significant te vergroten.

Compacte portofoon
De CLK 446 is een kleine robuuste portofoon. Ondanks het compacte formaat heeft de portofoon een professionele uitstraling. Door de grote PTT (push to talk) knop is de CLK 446 uitermate gemakkelijk in gebruik. De batterijduur zal ongeveer rond de 10 uur zitten. Ruim voldoende voor een complete werkdag. Er zijn twee grote verschillen ten opzichte van de CLP446. De CLK446 is voorzien van een helder LED display aan de voorzijde. Dit maakt het mogelijk om de frequentie van het display af te lezen. Daarnaast is de CLK446 ook te gebruiken zonder de headset. Dit kan in sommige situaties een groot voordeel opleveren. De handen kunnen vrij blijven en er zijn geen snoeren die in de weg zitten.  Tot slot nog een belangrijk detail, de CLK 446 heeft zeer veel accessoires welke kunnen worden gekoppeld aan de portofoon.

Voor wie is de CLK446 geschikt
De Motorola CLK 446 wordt zoals eerder aangegeven veel gebruikt in de retail en horeca. Dit model is ook uitermate geschikt voor deze omgevingen. Mede door het compacte formaat ervaar je bijna alsof je niet eens een portofoon meedraagt. Maar de CLK446 is ook voor veel andere situaties waar je als gastheer/gastvrouw fungeert. 

Ook verkrijgbaar in pakketvorm
Met één portofoon kom je natuurlijk niet zover. Helemaal als je bedenkt dat vaak je hele personeelsbestand op je portofoonnetwerk moet worden aangesloten. Bij PortofoonWEB hebben we hier alvast voor je in meegedacht. Op onze website vind je een aantal mooie en extra voordelige pakketvormen
 die zeer interessant kunnen zijn. 

Wil je meer weten over de Motorola CLK modellen. Op onze website vind je van de CLK446 mini portofoon
 en de CLK 446 Pro Plus mini portofoon
 een uitgebreide beschrijving.

Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht