Peltor Headsets

Peltor Headsets

Je ziet ze op heel veel plaatsen. In de bouw, in de fabriek, aan de lopende band en op veel meer plaatsen met veel herrie. De headsets. En als je goed kijkt zul je vaak zien dat deze van 3M Peltor zijn.

3M Peltor
Peltor heeft ruim 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van professionele gehoorbescherming. Sinds 2008 voert 3M de naam Peltor in het productassortiment. 3M staat voor hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).  

Waarom Peltor?
De Peltor producten zijn speciaal ontwikkeld voor lawaaierige werkomgevingen waar toch gecommuniceerd moet worden. In deze omgevingen is het makkelijk om het omgevingsgeluid volledig te dempen. Echter betekend dit ook dat communicatie niet meer mogelijk is. 3M Peltor biedt je hierin de oplossing. Het merk biedt gehoorprotectie waarbij de gebruiker niet volledig afgesloten is van de omgeving. Schadelijke geluidniveaus worden gedempt maar achtergrondgeluid blijft hoorbaar.

Veel verschillende modellen Peltor headsets
Peltor biedt veel mogelijkheden in het assortiment aan. Zo zijn er modellen met FM radio. Maar ook de headsets met een geïntegreerde portofoon zijn zeer interessant.

Meer weten over de Peltor headsets? Neem dan
contact met ons op zodat wij een en ander kunnen toelichten. Of bekijk het complete product aanbod van 3M Peltor

Terug naar blog overzicht:

← Vorige Volgende →