Peltor LiteCom
Algemeen

Peltor LiteCom

headsets met geïntegreerde portofoons

Wat zeggie??? Een kreet die veel mensen wel kennen. Bekend van B100 uit de Bassie en Adriaan series. Wat de reden van de doofheid van B één nul nul is durven wij niet te zeggen. Een oplossing voor zijn communicatie probleem hebben we wel. De Peltor LiteCom serie. Een 3M headset met een geïntegreerde portofoon.

In deze blog zullen we de LiteCom serie kort toelichten. De verschillende opties in deze serie zullen we hier verder uitwerken. Ieder model is uitgevoerd in een drietal varianten. De nekband, de helmbevestiging of de hoofdband headset.

3M Peltor LiteCom PMR446De LiteCom PMR446 is uitgerust met een ingebouwde portofoon voor de communicatie. Grote voordeel van deze optie is dat je op deze manier draadloos met elkaar kunt communiceren. Deze communicatie is mogelijk om 8 kanalen en 38 subkanalen op de PMR band. De headset heeft een 32 dB geluidsdemping.
De LiteCom PMR446 is verkrijgbaar in de volgende modellen:3M Peltor LiteCom Plus PMR446De LiteCOM Plus PMR446 is de Plus variant welke geschikt is voor gebruik op de vergunningvrije PMR446 kanalen. De headset beschikt over 8 kanalen en 121 subkanalen. De headset heeft een 34 dB geluidsdemping. Grote pluspunt en opzichte van de standaard LiteCom is dat de Plus variant is voorzien van Bluetooth. De LiteCom Plus PMR446 is verkrijgbaar in de volgende varianten:
3M Peltor WS LiteCom Pro IIIDe WS Litecom PMR446 is een headset welke is voorzien van bluetooth multipoint connectiviteit. Dit houdt in dat de headset een draadloze verbinding kan maken met twee mobiele apparaten. De headset heeft een 33 dB dempingswaarde. De WS LiteCom Pro3 is verkrijgbaar in een analoge variant en een digitale variant. De serie bestaat uit de volgende opties:

      

3M Peltor WS LiteCom Pro III Atex digital

De Peltor WS LiteCom Pro III Atex is een een headset voor gebruik in omgevingen waar ontploffingsgevaar aanwezig is. Het is een Atex gecertificeerde headset. De headset is programmeerbaar 407-470 mHz, analoog en digitaal DMR. De LiteCom Pro III Atex digital is verkrijgbaar in de volgende varianten:

Meer nieuws? Of je nou verder of terug wil lezen, wij weten de weg.