Portofoons bij het skiën
Algemeen

Portofoons bij het skiën

onmisbaar op de piste en bij de apres-ski

Een piste vol met sneeuw. Een apres-ski bar vol gezelligheid. We zien het allemaal zo voor ons. En dan komt het moment dat je denkt, waar is Pietje gebleven. Zonder hem is het lang zo gezellig niet. Het moment dat je op zoek gaat naar je portofoon.

Bovenstaande is natuurlijk maar een kort voorbeeld van de meerwaarde van een portofoon. Er zijn tal van voorbeelden te bedenken. Voorbeelden van situaties waarin het gebruik van een portofoon makkelijk kan zijn, maar ook voorbeelden van situaties waarin het de veiligheid kan bevorderen. Tijdens de apres-ski, maar zeker tijdens het skiën zelf.

Portofoon op de piste

Op de piste is het soms erg druk. Het overzicht is soms ver te zoeken. En we willen natuurlijk niet onze kinderen of andere ski maatjes kwijtraken. Maar we willen ook wel graag op ons eigen tempo van deze fijne ski vakantie kunnen genieten. Op die momenten biedt de portofoon of walkie talkie de uitkomst. Iedereen gaat zijn of haar eigen gang en wanneer je ze nodig bent roep je ze op via de portofoon. 

En wat is dan de juiste portofoon? We hebben hiervan alvast een selectie gemaakt. Deze is te vinden op de 
speciale wintersport afdeling op onze website. We wensen je alvast veel plezier van je portofoon, en nog veel meer plezier met je wintersport.

Terug naar blog overzicht: