Sinterklaas komt eraan

Sinterklaas komt eraan

De Sinterklaas periode is weer aangebroken. Een periode van cadeaus, pepernoten en gedichten. Ben je op zoek naar een schoencadeautje of een cadeautje voor in de zak op 5 december, bij ons ben je op het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor je kind of voor een volwassene, een walkie talkie of portofoon is een cadeau voor iedereen. 


Hieronder willen we alvast wat modellen uitlichten die zeer geschikt kunnen zijn voor deze sinterklaasperiode.

Walkie talkies voor kinderen

- Baofeng BF-T6 walkie talkie. De eerste walkietalkie met een accu. Deze walkietalkie is door het compacte formaat zeer geschikt voor kinderen. En door de accu is het niet meer nodig om regelmatig de batterijen te vervangen. De BFT6 is leverbaar in het zwart, rood of geel. Verkrijgbaar als set van 2 stuks of een set van 3 stuks.

- Motorola T42 walkie talkie. Een compacte set van 2 stuks gemakkelijk te bedienen walkietalkies. Dit model werkt op 3 AAA batterijen. Verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood. Naast de set van 2 stuks is dit model ook leverbaar in een combiverpakking van 3 walkie talkies.
- Motorola TLKR T72. Een compacte maar degelijke set van 2 walkie talkies. In een mooie geel/oranje kleur. Compleet met een accu en een tafellader. 

Walkie talkies voor kinderen en volwassenen

Soms kan het ook makkelijk zijn om een walkietalkie te kopen die goed gebruikt kan worden door volwassen en kinderen. De eerder genoemde walkietalkies zouden ook in die combinatie prima kunnen functioneren. Maar soms wil men als volwassene graag een wat grotere portofoon gebruiken. Hieronder een paar modellen welke makkelijk te bedienen zijn door volwassenen en kinderen, maar toch wat robuuster zijn.

- Baofeng C2. een krachtige 5 Watt portofoon die eenvoudig te bedienen is. Met een krachtige 1500 Mah Accu.
- Baofeng UV-9R. Op zoek naar een robuuste portofoon / walkie talkie. Dan is de Baofeng BFA58 de oplossing. De robuuste IP67 stof- en waterdichte body zorgt voor een portofoon die in bijna alle situaties bruikbaar is. Daarnaast kan dit model zeker tegen een stootje, deze is zoals wij het noemen “hufterproof.” Deze portofoon wordt geleverd met een zeer krachtige 1800 Mah accu.
- Motorola XT180. Een set van 2 robuuste portofoons die eenvoudig te bedienen zijn. Zowel voor volwassenen als kinderen. Voorzien van een 600 Mah accu.

Staat jouw voorkeur nog niet tussen de genoemde walkietalkies. Niet getreurd, er staan nog genoeg andere opties op onze website. Een compleet overzicht van de walkietalkies vind je hier.

Terug naar blog overzicht:

← Vorige Volgende →