Vertex Standard reseller

Vertex Standard reseller

PortofoonWEB is nu ook officieel Vertex Standard reseller voor zowel portofoons, mobilofoons, repeaters en alle accessoires. Wij hebben besloten dit merk in ons assortiment op te nemen voor de veel eisende gebruiker die eventueel zelfs een portofoon zoekt die aan de militaire MIL 810G standaard voldoet. 

Hoog product niveau voor een goede prijs
Vertex Standard is voor het grote publiek nog een relatief onbekende speler. Echter heeft deze Japanse fabrikant zich al goed bewezen in de markt. Intussen hebben wij in de aanloop ook al diverse grote klanten voorzien van portofoons van dit merk, al deze gebruikers waren zeer content met de oplossingen en prijs stelling. Vertex Standard maakt deel uit van Motorola wat inhoud dat het service en product niveau gelijk is aan dat van Motorola maar dan voor een aantrekkelijkere prijs stelling.  

Professionele kwaliteit
U bent opzoek naar een professionele portofoon, mobilofoon of repeater oplossing van een A klasse merk? Dan zijn wij er van overtuigd dat met de oplossingen van Vertex Standard u verzekerd bent van succes. Functies als ARTS out of range transponder, emergency alarm functie, lone worker, schokbestendig MIL 810G, en IP57 stof en waterdicht zijn bij diverse portofoons standaard aanwezig.  

Overzicht van alle Vertex Standard producten:
De aankomende periode zullen wij het assortiment flink uitbreiden. Kunt u niet vinden wat u zoekt neem dan contact met ons op. 

 

Terug naar blog overzicht:

← Vorige Volgende →