Walkie talkie met babyfoonfunctie
Algemeen

Walkie talkie met babyfoonfunctie

Ons assortiment. En de voordelen.

Wanneer u onderling met familieleden wilt kunnen blijven communiceren kan het gebruik van een walkie talkie aan te raden zijn. Een walkie talkie is bijvoorbeeld ideaal voor op vakantie, tijdens een schoolkamp, bij het maken van een wandeling, enzovoorts. Wist u dat een walkie talkie ook als portofoon gebruikt kan worden? Er zijn verschillende walkie talkies met babyfoonfunctie in ons assortiment te vinden. Door voor een walkie talkie met portofoonfunctie te kiezen in plaats van voor een losse walkie talkie, profiteert u van verschillende voordelen. In dit artikel vertellen we u meer over de voordelen van een walkie talkie met babyfoonfunctie.

Walkie talkie met babyfoonfunctie
Een walkie talkie met 
babyfoonfunctie heeft als voornaamste voordeel dat het bereik veel groter is dan bij een standaardmodel babyfoon. Het is enigszins afhankelijk van de walkie talkie die u koopt hoe groot het bereik precies is. Daarbij kan het bereik verminderd worden door metalen of betonnen obstakels, waardoor het raadzaam is om voor een walkie talkie te kiezen waarbij het bereik iets groter is dan u nodig verwacht te hebben. Een ander voordeel aan deze walkie talkies is dat u ze niet alleen als babyfoon kunt gebruiken, maar ook in kunt zetten voor verschillende andere situaties. Voorbeelden van dergelijke situaties zijn eerder in dit artikel beschreven.

Bij een walkie talkie met babyfoonfunctie kunt u de communicatie eenzijdig instellen. Dit betekent dat u uw baby kunt horen, maar de baby u niet. Ideaal wanneer u de walkie talkie met babyfoonfunctie meeneemt naar een feestje of een etentje bij u in de buurt. Uw baby kan rustig blijven slapen, zonder u te horen! Niet alleen voor een baby is dit handig, ook wanneer u een hond heeft kan het fijn zijn om de walkie talkie in de woonkamer te plaatsen. Mocht uw hond voor een langere tijd blijven blaffen, dan kan dit erop duiden dat er iets aan de hand is binnen uw woning.

Walkie Talkie blijven gebruiken voor kinderen
Op het moment dat uw kinderen wat ouder zijn, zal het gebruik van de babyfoonfunfctie op de walkie talkie steeds minder interessant worden. In dit geval kunt u de walkie talkie gebruiken om op een normale manier met uw kinderen te communiceren. Voor het gebruik van een walkie talkie hoeft u in veel gevallen geen vergunning aan te vragen. Dit maakt de walkie talkie ideaal voor het gebruik binnen uw gezin. Terwijl u buiten de deur eet of een feestje heeft, kunnen uw kinderen uw hulp inschakelen in het geval van een noodsituatie. Het fijne aan het gebruik van een walkie talkie boven het gebruik van een mobiele telefoon is het feit dat u overal bereik heeft. Daarbij gaat de accu van een walkie talkie doorgaans langer mee dan die van een mobiele telefoon.

Terug naar blog overzicht: