WLN KD-C1
Algemeen

WLN KD-C1

Ultra dunne 16 kanaals UHF Portofoon

Nieuw binnen gekomen de WLN KD-C1. In het wit en in het zwart. Dit is de dunste Portofoon op dit moment in deze prijs klasse met een afmeting van slechts 96x55x22 mm inclusief ingebouwde antenne. De 16 kanalen zijn al voorgeprogrammeerd op de Kenwood PMR446 kanalen. 

Compacte portofoon

Deze compacte mini portofoon is uitermate geschikt voor winkel personeel, retail, supermarkten, horeca, restaurants, groot handel, bouwmarkten, kleine evenementen en festivals. Door zijn zeer geringe afmeting is deze portofoon prima onopvallend te dragen onder alle omstandigheden zonder beperkingen in uw presentatie. Daardoor is het een handzame portofoon die zich leent voor het dragen om de nek aan een keycord, of met de bijgeleverde belt clip aan de riem of jasje. 

Veel pakketten in de webshop

PortofoonWEB heeft inmiddels ruime ervaring met dergelijke portofoons in gebruik bij diverse internationale fastfood restaurants, groot winkel bedrijven, supermarkten, retail, horeca, diverse grote bouwmarkten en ketens. Op basis van deze ervaringen hebben wij een groot aantal 
pakketten aangemaakt in de webshop. Staat het juiste pakket niet in de webshop, wij maken graag een offerte op maat naar uw behoeften.

Terug naar blog overzicht: 

circle-arrow-left Terug naar overzicht