De Zello Portofoon
Algemeen

De Zello Portofoon

Serieus met Zello aan de slag, dan adviseren wij een Zello Portofoon 

Wil je echt serieus met Zello aan de slag gaan dan adviseren wij een Zello Portofoon te kopen. Voordeel van een Zello portofoon is dat je een echte Push To Talk button aan de zijkant van het toestel hebt net zoals bij een echte walkie talkie en portofoon. Daarnaast is het geluid van een Zello Portofoon vele malen beter en duidelijker dan het geluid uit een gemiddelde Smartphone. Veel Zello portofoons bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van accessoires zoals diverse headsets, speaker microfoons en oortjes wat het gebruik van een dergelijke oplossing volledig gelijk maakt aan een echte portofoon. Bent u nog niet op de hoogte van Zello en wat dit heeft te bieden klik dan op deze link voor meer informatie.

Keuze uit diverse Zello Portofoons en Mobilofoon
In onze webshop bieden wij diverse Zello 
portofoons en mobilofoons aan. Wij hebben eenvoudige Zello toestellen tot toestellen die volledig als Smartphone gebruikt kunnen worden met serieuze specificaties en op de laatste Android versies werken. Wij hebben zelfs Zello portofoons die naast telefoon, smartphone , IP Portofoon ook traditioneel UHF / VHF portofoon aan boord hebben zowel analoog als digitaal DMR. In deze laatste situatie heb je echt alles op gebied van communiceren in je broekzak en zonder enige beperking in het bereik. Zie hier ons totaal aanbod.Data verbruik per maand is zeer beperkt
Een Zello portofoon werkt zowel op Wifi als 3G en bepaalde modellen ook op 4G. Bij hele dag 24/7 in gebruik verbruikt het slechts 60mb data per dag.  Gemiddeld heb je dan ruim voldoende aan een 1 a 2 Gb data bundel per maand mocht je geen gebruik maken van Wifi. De doorsnee gebruiker zal het niet 24/7 gebruiken waardoor het data verbruik nog een stuk lager zal liggen dus ook bij gebruik van sim kaart de verbruik kosten laag zijn. 

Wat voor kenmerken heeft Zello
- Gratis walkie talkie app voor beperkt aantal gebruikers
- Betaal variant (Work) voor zakelijk gebruik
- Beschikbaar voor Android, IOS, Windows Phone en Windows
- Je kan contacten uitnodigen
- Communiceer als een walkie talkie / portofoon gebruiker met Push to Talk
- Je kan communiceren binnen een groep of een op een
- Maak zelf diverse kanalen aan. 
- Je kan prive kanalen als publieke kanalen maken
- Beveilig een kanaal met een wachtwoord

Meer weten over Zello Gratis 
klik dan hier, wil je meer weten over Zello Work klik dan hier. 

Professionele IP Radio oplossing
Ben je als bedrijf op zoek naar een professionele IP Radio oplossing dan adviseren wij ons Smart Portofoon platform klik hier. Met ons Smart Portofoon platform en toestellen bieden wij de oplossing voor bedrijfskritische communicatie. Volledige support met eigen technische dienst, en volledige ontzorging van implementatie t/m gebruik training incombinatie met een maximale uptime. Daarnaast biedt dit systeem veel extra’s als centrale meldkamer, gps tracking, logboek registratie, alarmering, video streaming en nog veel meer. Klik hier voor alle informatie.

Terug naar blog overzicht: