HYT

Terwijl u door ons assortiment met portofoons scrolt zult u een groot aantal verschillende merken zien. Merken als Motorola, Kenwood en Tytera zijn bij veel mensen bekend. Heeft u echter al eens overwogen een HYT portofoon aan te schaffen? Het fijne aan het merk HYT is het feit dat dit merk portofoons in verschillende prijsklassen en voor diverse doelgroepen aanbiedt. De HYT portofoons beginnen bij een prijs van circa tachtig euro, oplopend tot ver over de honderd euro! Goedkopere portofoons van HYT zijn ideaal voor particuliere gebruiken, kleine bedrijven, enzovoorts. Wanneer u echter als beveiliger werkzaam bent, wilt u verzekerd zijn van een hoge kwaliteit, een goede audiokwaliteit en een groot bereik. In dit geval zult u sneller voor een duurder model van het merk HYT kiezen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

De HYT portofoons worden onder meer gebruikt binnen de taxibranche, de evenementenbranche, de transportwereld en de beveiligingsbranche. Het feit dat HYT zo breed inzetbaar is valt niet alleen te verklaren door de verschillende prijsklassen waarin het merk haar producten aanbiedt, maar ook door de hoge kwaliteit. Met de HYT portofoons bent u verzekerd van een grote mate van duurzaamheid, waardoor u deze portofoons vele jaren zal kunnen blijven gebruiken.

Uiteenlopende modellen HYT portofoons

Zoals reeds beschreven werd worden de HYT portofoons in verschillende prijsklassen aangeboden. Het verschil zit hierbij onder meer in het bereik wat een HYT portofoon u biedt, het verschil in het aantal beschikbare kanalen, de audiokwaliteit en de extra functies waarover een portofoon beschikt. Denk bijvoorbeeld aan GPS tracking! Hiermee is het mogelijk om de locatie van portofoons op afstand uit te lezen. Voor het merendeel van de HYT portofoons is geen vergunning vereist. Mocht u een portofoon echter op een privénetwerk willen gebruiken, bijvoorbeeld wanneer u als beveiliger werkzaam bent, dan dient u een dergelijke vergunning wel aan te vragen. Op de website van de Nederlandse overheid vindt u meer informatie over het aanvragen van vergunningen.

Een geschikte portofoon van HYT vinden

Het kan behoorlijk lastig zijn om voor uzelf een geschikte portofoon te vinden in het assortiment met HYT portofoons. Om deze reden raden we u aan vooraf een lijstje op te stellen met de eigenschappen waaraan een portofoon van HYT moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan het bereik van de portofoon, het aantal kanalen wat u wilt kunnen gebruiken, de frequenties waarover u wilt kunnen communiceren, enzovoorts. Binnen onze webwinkel vindt u bij iedere portofoon van HYT een uitgebreide omschrijving van de specificaties en functies die deze portofoons u bieden. Zo vindt u al snel een portofoon die bij uw wensen aansluit!

Blijft het lastig om een geschikte portofoon te vinden? Of wilt u vrijblijvend advies over de mogelijkheden die u heeft? Neem in dat geval contact met ons op! Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende producten van HYT.