Ervaar ook de
kracht van communicatie

Bouw

In de bouw gaat het er vaak ruig aan toe. Daar staat de bouw immers om bekend. Er worden vaak zware materialen gebruikt, er bestaat veel stof en vuil in de werkomgeving en daarnaast hebben de bouwmedewerkers vaak te maken met een overdosis aan geluiden om zich heen. Wanneer er binnen de bouw gebruik wordt gemaakt van portofoons, dan is het dus belangrijk dat deze goed bestand zijn tegen impact, stof en vuiltjes, maar ook dat deze goed te gebruiken zijn wanneer er veel geluid op de achtergrond aanwezig is. Wij hebben de beste modellen portofoons voor in de bouw voor u geselecteerd binnen dit veelzijdige assortiment.

Lees meer

Producten 1-12 van 102

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. President Randy III robuuste 27mc Portofoon 4watt AM en FM
    President Randy III robuuste 27mc Portofoon 4watt AM en FM
    Speciale prijs 199,95 Incl. BTW Normale prijs 229,95 Vanaf 192,95
  2. Wouxun KG-D58 IP67 Digitale DMR PMR446 portofoon
    Wouxun KG-D58 IP67 Digitale DMR PMR446 portofoon
    Speciale prijs 144,95 Incl. BTW Normale prijs 169,95 Vanaf 129,95

Producten 1-12 van 102

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De beste portofoons voor in de bouw

Wanneer u op zoek bent naar goede en betrouwbare portofoons voor in de bouw, dan kunt u zonder zorgen een keuze maken uit dit assortiment. Wij hebben deze portofoons speciaal op de kwaliteiten geselecteerd voor gebruik in de bouw, waardoor u dit niet meer hoeft te doen. Als u een keuze maakt uit het assortiment portofoons speciaal voor in de bouw, dan weet u zeker dat u een juiste keuze maakt. De meest uiteenlopende merken zijn in dit assortiment vertegenwoordigd, waaronder TYT, Zastone, Wouxun, Midland en Polmar. U kunt bij ons dan ook uitstekende mogelijkheden vinden wanneer u op zoek bent naar een portofoon van een speciaal merk.

Meer mogelijkheden

Wij staan voor u klaar wanneer u interesse heeft in de beste portofoons voor in de bouw. Uiteraard kunnen wij u altijd adviseren bij het maken van uw keuze. Heeft u zelf interesse om reseller te worden? Dan nodigen wij u uit om ook eens contact met ons op te nemen, zodat wij u een interessant en aantrekkelijk voorstel kunnen doen. Zo bieden wij u altijd een zeer complete service van hoog niveau waar u altijd op kunt bouwen.