Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Evenementen

Als u portofoons wilt inzetten voor het realiseren van goede communicatiemogelijkheden tijdens evenementen, dan bieden wij u precies wat u nodig heeft. Wij hebben een speciaal assortiment portofoons speciaal voor evenementen samengesteld. Op evenementen bestaat vaak veel achtergrondgeluid, waardoor het belangrijk is dat de portofoon een goed geluid biedt. Dit is een factor waarop wij de portofoons hebben geselecteerd, maar wij hebben uiteraard met meerdere factoren rekening gehouden. Natuurlijk hebben wij ervoor gezorgd dat alle portofoons voor evenementen een hoge kwaliteit bezitten.

Lees meer

Producten 1-12 van 175

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Midland BR03 UHF PMR446 Slim line portofoon
    Midland BR03 UHF PMR446 Slim line portofoon
    Speciale prijs 89,95 Incl. BTW Normale prijs 99,95 Vanaf 83,95

Producten 1-12 van 175

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meer dan tien merken

In onze webwinkel zijn tientallen merken ruim vertegenwoordigd. Niet alle merken leveren modellen die goed geschikt zijn voor gebruik tijdens evenementen, maar wij hebben nog zeker een ruime keuze aan merken die wel geschikte portofoons voor evenementen bieden. U heeft de keuze uit meer dan tien merken in dit speciale assortiment, waaronder Motorola, Tytera, BFDX, Wouxun en Zastone. Ook van het merk Baofeng, dan bijzonder geliefd is, kunt u meerdere modellen vinden als u interesse heeft in een portofoon speciaal voor gebruik tijdens evenementen. Wanneer u niet zeker bent over het merk dat het best bij u past, dan kunnen wij u hierin natuurlijk adviseren op persoonlijk niveau.

Meerdere exemplaren

U kunt uitstekend bij ons terecht voor de aanschaf van één of wellicht twee portofoons voor evenementen, maar het kan natuurlijk ook zijn dat u interesse heeft in een groter aantal. In dit geval raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij grotere aantallen is een aantrekkelijke korting in de meeste gevallen bespreekbaar. Daarnaast kunnen wij u eventueel ook extra services aanbieden. Natuurlijk stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. De offertes die wij uitgeven zijn geheel vrijblijvend. Wilt u eerst meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen. In dat geval kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.