Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Motor en Auto

Jaarlijks gebeuren er veel te veel ongelukken op de weg, en een groot deel van deze ongevallen wordt veroorzaakt door een verkeerde manier van communiceren. Zo zitten veel mensen met een smartphone in de hand achter het stuur of draaien motorrijders zich helemaal om op de motor om een signaal aan de motorrijder achter hen te geven. Dit kan voor gevaarlijke en soms zelfs fatale gevolgen zorgen. Juist daarom vinden wij het zo belangrijk om u ook een compleet assortiment portofoons voor de motor en auto te bieden, zodat u altijd op een veilige wijze kunt communiceren. Deze portofoons zijn ideaal voor particulieren, maar ook voor diverse bedrijven die zich vaak in het verkeer bevinden. Denk bijvoorbeeld ook aan rijscholen.

Lees meer

Producten 1-12 van 74

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Wouxun KG-833 UHF IP55 5Watt met D-shape oortje
    Wouxun KG-833 UHF IP55 5Watt met D-shape oortje
    149,95 Incl. BTW
    123,93
    Excl. BTW

Producten 1-12 van 74

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een zeer breed assortiment

Veilig communiceren is belangrijk, zeker wanneer we het hebben over communicatie die plaatsvindt in het verkeer. Een klein foutje kan grote gevolgen hebben. Deze ellende kunt u gemakkelijk voorkomen door te kiezen voor een portofoon speciaal voor gebruik in de auto of op de motor. Vanzelfsprekend bieden wij ook de nodige accessoires aan voor deze portofoons. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig assortiment portofoons voor in het verkeer, van verschillende merken, zoals onder meer Puxing, TYT, Kenwoord, Boafeng, Midland en Motorola.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u op de eerste plaats natuurlijk altijd portofoons en accessoires bieden waar u behoefte aan heeft. Wij hebben ons gespecialiseerd in de meest uiteenlopende oplossingen, zowel voor amateurs en professionals. Heeft u interesse in grotere aantallen portofoons? Dan kunnen wij u in de meeste gevallen aantrekkelijke kortingen bieden. U kunt dan een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook wanneer u reseller wilt worden kunt u contact opnemen voor een interessant voorstel. Wij informeren en adviseren u altijd graag. U bent dan ook van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen.